Η Ζωή Κρονάκη μιλά ανοιχτά για τη μητρότητα: "Ο γιος μου ήταν το τελευταίο μου ωάριο"
Στις επτά το απόγευμα έκανα το τεστ και είδα πως ήταν η περίπτωση Γ, «προχωρημένη εγκυμοσύνη» διάβασα
Η Ζωή Κρονάκη έκανε μια ανοιχτή και συγκινητική εξομολόγηση για τη μητρότητα, αποκαλύπτοντας προσωπικές στιγμές που σηματοδοτούν τη ζωή της

Στο νέο επεισόδιο του vidcast που παρουσιάζει η Μαντώ Γαστεράτου στο YouTube, η Ζωή Κρονάκη μοιράστηκε με το κοινό της μια προσωπική και συγκινητική ιστορία από τη ζωή της ως μητέρα. Η γοητευτική δημοσιογράφος και παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην περίοδο που έμεινε έγκυος, αποκαλύπτοντας πως ο γιος της, Γιώργος, ήταν το τελευταίο της ωάριο που γονιμοποιήθηκε, μια στιγμή που χαρακτήρισε μοναδική και σχεδόν «συμπαντική».
Διαβάστε: Η Ζωή Κρονάκη αποκαλύπτει: "Η κόρη μου αδιαφορεί για τη δουλειά μου"Ζωή Κρονάκη: «Γεννιόμαστε με έναν συγκεκριμένο αριθμό ωαρίων…»
Η Ζωή Κρονάκη εκμυστηρεύτηκε αρχικά:
«Γεννιόμαστε με έναν συγκεκριμένο αριθμό ωαρίων και είναι προδιαγεγραμμένο αυτό το πράγμα. Εγώ έχω περάσει άπειρες ώρες στα διάφορα forums για πολλά, όπως για το πως θα μείνω έγκυος στο δεύτερο παιδί και άλλα. Ήμουν από αυτές τις μανάδες, είχα μπει πολύ βαθιά σ’ αυτό το κομμάτι», είπε αρχικά η Ζωή Κρονάκη και συνέχισε: «Είχα πάρει τον γυναικολόγο μου και του είπα «ωραία, ξεκινάω ορμονοθεραπεία, έχω τρεις μήνες καθυστέρηση». Μου είπε να κάνω ένα τεστ εγκυμοσύνης και δεν μου έδινε ορμόνες, «αφού ξέρεις ότι αποκλείεται» του έλεγα αλλά θυμάμαι χαρακτηριστικά το εξής. Ήμουν μέσα σε ένα κομμωτήριο, ήταν ένα φαρμακείο απέναντι και πήγα να πάρω ένα τεστ εγκυμοσύνης μονό. Στις επτά το απόγευμα, λοιπόν, το έκανα και είδα πως ήταν η περίπτωση Γ, «προχωρημένη εγκυμοσύνη» διάβασα».
«Ήταν το τελευταίο μου ωάριο, ο Γιώργος…», αποκαλύπτει η παρουσιάστρια
Στη συνέχεια η Ζωή Κρονάκη πρόσθεσε: «Ήταν το τελευταίο μου ωάριο, ο Γιώργος. Το πιστεύω ακράδαντα. Και επιστημονικά ακόμη, όπως μου είπε ο γιατρός ότι. Δηλαδή άρχισα και πήγαινα και έκανα κάποιους υπερήχους και… δεν υπήρχε άλλο ωάριο. Ναι, τρομερό. Είναι αυτό συμπαντικό; Είναι αυτό ότι θα γίνει; Ότι δηλαδή αν είναι κάτι να γίνει, θα γίνει. Τρομερό».