Την τελευταία «ανάσα» καλοκαιριού απολαμβάνει η Αθηνά Οικονομάκου, αυτή τη φορά στους μαγευτικούς Παξούς. Η ηθοποιός και επιχειρηματίας επέλεξε το καταπράσινο νησί του Ιονίου για τις οικογενειακές της διακοπές, έχοντας φυσικά στο πλευρό της τον σύντροφό της, Μπρούνο Τσερέλα, αλλά και τα δύο της παιδιά, τον Μάξιμο και τη μικρή Σιέννα.

Διαβάστε: Αθηνά Οικονομάκου & Μπρούνο Τσερέλα: Τα καυτά φιλιά σε βραδινή τους έξοδο και η ιδιαίτερη στυλιστική επιλογή της ηθοποιού (Εικόνες)

Με φουσκωτό στους Παξούς η Οικονομάκου
Με φουσκωτό στους Παξούς η Αθηνά Οικονομάκου

Αθηνά Οικονομάκου: Βόλτες με φουσκωτό και εξερευνήσεις στις Γαλάζιες Σπηλιές

Η Αθηνά Οικονομάκου, ιδιαίτερα δραστήρια στα social media, μοιράστηκε με τους followers της εικόνες από τις εξορμήσεις τους με φουσκωτό σκάφος. Η ηθοποιός-επιχειρηματίας εξερεύνησε μαζί με τα παιδιά της και τον μέλλοντα σύζυγό της τις πανέμορφες παραλίες των Παξών, έκανε στάση στο γραφικό λιμάνι του Γάιου, ενώ δεν παρέλειψε να περάσει και από τις ξακουστές Γαλάζιες Σπηλιές αλλά και τους Αντίπαξους με τα διάφανα νερά. Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε στα Instagram Stories της δείχνουν τη χαρά και την ανεμελιά των διακοπών, με τα παιδιά της να απολαμβάνουν το ταξίδι.

Με φουσκωτό στους Παξούς η Αθηνά Οικονομάκου με τον Τσερέλα
Με φουσκωτό στους Παξούς η Αθηνά Οικονομάκου με τον Μπρούνο Τσερέλα
Με φουσκωτό στους Παξούς η Αθηνά Οικονομάκου με τον Μπρούνο Τσερέλα και τα παιδιά της
Με φουσκωτό στους Παξούς η Οικονομάκου με τον Τσερέλα και τα παιδιά της
Με φουσκωτό στους Παξούς η Αθηνά Οικονομάκου με τον Τσερέλα και τα παιδιά

Για την Αθηνά Οικονομάκου οι Παξοί ήταν η ιδανική επιλογή για να περάσει ήρεμες στιγμές λίγο πριν ξεκινήσει η νέα σεζόν και πριν τα παιδιά της επιστρέψουν στα σχολεία. Η ίδια έδειχνε χαλαρή και ευδιάθετη, φορώντας casual chic outfits, με τοπ σε animal print και σορτσάκι, ενώ σε άλλη φωτογραφία πόζαρε στέλνοντας μήνυμα αγάπης από το σκάφος. Η ηθοποιός και ο Μπρούνο Τσερέλα φαίνονται πιο δεμένοι από ποτέ, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα. Το ζευγάρι, που συχνά επιλέγει προορισμούς στην Ελλάδα για τις αποδράσεις του, έδειξε για άλλη μια φορά την αδυναμία του στα νησιά του Ιονίου.