Δέσποινα Βανδή & Βασίλης Μπισμπίκης: Οι ξέγνοιαστες καλοκαιρινές τους στιγμές στο Ρέθυμνο - "Λίγο ακόμα καλοκαίρι ρε παιδιά"
Δείτε την ανάρτησή της
Η Δέσποινα Βανδή μοιράστηκε στο Instagram φωτογραφίες από τις διακοπές της με τον Βασίλη Μπισμπίκη στον αγαπημένο τους προορισμό, την Κρήτη

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης αγαπούν την Κρήτη και το δείχνουν σε κάθε ευκαιρία. Και αυτό το καλοκαίρι, το ζευγάρι επέλεξε το Ρέθυμνο ως βάση του, φιλοξενώντας στη βίλα που νοίκιασαν και τα παιδιά τους κατά καιρούς. Οι εικόνες που δημοσίευσαν δείχνουν μια καθημερινότητα γεμάτη χαμόγελα και χαλαρές στιγμές δίπλα στη θάλασσα. Την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου, η τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές διακοπές. Σε αυτές φαίνεται μαζί με τον σύντροφό της να ποζάρουν μπροστά στη θάλασσα, ενώ στις επόμενες λήψεις η ίδια ποζάρει μόνη της με μαγιό, παίζοντας με τα κύματα. Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε με νοσταλγία: «Λίγο ακόμα καλοκαίρι ρε παιδιά!!!».
Διαβάστε: Οι ευχές του Βασίλη Μπισμπίκη στη Δέσποινα Βανδή: Ξημερώνει στην καρδιά μου η αγάπη σου αστέρι μου
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Δέσποινα Βανδή: Η εξομολόγησή της για τον Βασίλη Μπισμπίκη
Η σχέση της με τον ηθοποιό δεν σταματά να βρίσκεται στο προσκήνιο, με την ίδια να μιλά συχνά για την ευτυχία της. Πρόσφατα, η Δέσποινα Βανδή είχε δηλώσει: «Χαίρομαι πολύ που ήρθε στη ζωή μου ο Βασίλης, την φώτισε και είμαι ευτυχισμένη κοντά του. Όχι, δεν σκοπεύω να ανοίξω μαγαζί στην Κρήτη. Θέλουμε κάποια στιγμή με τον Βασίλη να φτιάξουμε ένα σπίτι στην Κρήτη, γιατί είναι ένας τόπος που αγαπάμε».