Μαίρη Συνατσάκη: Αποκαλύπτει τον λόγο που μετακομίζει ξανά - Οι αναμνήσεις και το "άπιαστο" όνειρο της αγοράς σπιτιού (Βίντεο)
Η εξομολόγηση για τις συχνές μετακομίσεις
Η Μαίρη Συνατσάκη εξήγησε σε νέο βίντεό της στο YouTube γιατί μετακομίζει τόσο συχνά, μιλώντας για τους απαιτητικούς ιδιοκτήτες, τα φορτωμένα με αναμνήσεις σπίτια και το όνειρο που θεωρεί απλησίαστο: την αγορά δικού της σπιτιού.

Με ειλικρίνεια και προσωπικές εξομολογήσεις, η Μαίρη Συνατσάκη μοιράστηκε με το κοινό της στο YouTube τους λόγους που την έχουν οδηγήσει σε αλλεπάλληλες μετακομίσεις τα τελευταία χρόνια. Η πρώην παρουσιάστρια και νυν επιχειρηματίας, που ζει με τον Ίαν Στρατή και την κόρη τους, αποκάλυψε ότι η σχέση της με το σπίτι που μένει κάθε φορά είναι καθοριστική για την ψυχική της ηρεμία και γι’ αυτό δεν διστάζει να αλλάζει στέγη όταν αισθάνεται ότι δεν την καλύπτει.
Διαβάστε: Μαίρη Συνατσάκη: Συγκλονίζει η αποκάλυψη για το σπάνιο σύνδρομο Guillain-Barré με το οποίο είχε διαγνωστεί - "Είχα παραλύσει" (Βίντεο)
Διαβάστε: Μαίρη Συνατσάκη: Συγκλονίζει η αποκάλυψη για το σπάνιο σύνδρομο Guillain-Barré με το οποίο είχε διαγνωστεί - "Είχα παραλύσει" (Βίντεο)
Μαίρη Συνατσάκη: Μια ζωή γεμάτη μετακομίσεις
Η Μαίρη Συνατσάκη δεν κρύβει ότι έχει αλλάξει αρκετά σπίτια μέχρι σήμερα. Η ίδια εξήγησε πως σε πολλές περιπτώσεις οδηγήθηκε σε γρήγορες αποφάσεις λόγω εξωτερικών συνθηκών, με αποτέλεσμα αργότερα να συνειδητοποιεί ότι το σπίτι δεν ανταποκρινόταν στις ανάγκες της ή ότι ο ιδιοκτήτης είχε παράλογες απαιτήσεις.Το νέο σπίτι και η μετακόμιση της Μαίρης Συνατσάκη Σαρωνίδα
Όπως αποκάλυψε, εκείνη και ο Ίαν Στρατής με την κόρη τους έχουν μετακομίσει από τα τέλη Μαΐου, ωστόσο λόγω των ανακαινίσεων που χρειάζονταν στο νέο τους σπίτι αναγκάστηκαν να μείνουν προσωρινά στο σπίτι του παππού της στη Σαρωνίδα. Η προσωρινή αυτή λύση έδωσε χρόνο ώστε το νέο σπίτι να διαμορφωθεί σύμφωνα με τις ανάγκες της οικογένειας.«Το σπίτι είναι το ασφαλές μου μέρος», αποκάλυψε η Μαίρη Συνατσάκη
Η Συνατσάκη δήλωσε πως είναι ένας άνθρωπος που ζει το σπίτι του «100%». Για εκείνη, ένας χώρος κατοικίας πρέπει να εκπέμπει ασφάλεια και γαλήνη. «Δεν μπορώ να μένω σε έναν χώρο που νιώθω ότι μπορεί να έχει μέσα αδικία ή να μην με καλύπτει», είπε χαρακτηριστικά. Όπως τόνισε, έχει φύγει από σπίτι μετά από χωρισμό, αλλά και από άλλα όπου οι αναμνήσεις ή η συμπεριφορά του ιδιοκτήτη έκαναν τη διαμονή δυσβάσταχτη.Οι δύσκολοι ιδιοκτήτες και οι αναμνήσεις
Η γνωστή επιχειρηματίας ανέφερε περιστατικά με παράλογες απαιτήσεις ιδιοκτητών, όπως την απαγόρευση να κρεμάσει κάδρα στους τοίχους ή την υπερβολική αυστηρότητα σε θέματα συντήρησης. Για εκείνη, τέτοιες εμπειρίες δεν επιτρέπουν σε ένα σπίτι να γίνει πραγματικά «σπίτι», αλλά το μετατρέπουν σε έναν χώρο με περιορισμούς και βάρη.Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.