Άννα Βίσση στο Καλλιμάρμαρο: Η ατάκα για την 24ωρη λειτουργία των ΜΜΜ και η αποθέωση - "Πόσοι θα φύγετε σήμερα με μετρό;" (Βίντεο)
Δείτε το βίντεο
Η Άννα Βίσση αποθεώθηκε στη συναυλία της στο Καλλιμάρμαρο και δεν παρέλειψε να σχολιάσει με χιούμορ την έναρξη της 24ωρης λειτουργίας του μετρό

Για ακόμη μια φορά, η Άννα Βίσση χάρισε στο κοινό της μια μοναδική βραδιά στο Καλλιμάρμαρο, το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2025, με ένα live που θα μείνει στην ιστορία – όχι μόνο για τις μεγάλες επιτυχίες της, αλλά και για μια απολαυστική αναφορά που έκανε… στην πρεμιέρα της 24ωρης λειτουργίας του μετρό.
Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ, εμφανώς ευδιάθετη και με άψογη σκηνική παρουσία, δεν παρέλειψε να σχολιάσει την αλλαγή στα ΜΜΜ, λέγοντας χαριτολογώντας προς το κοινό: «Θέλω να σας πω κάτι… πολλά θέλω να σας πω αλλά είναι και η ώρα περασμένη. Ευτυχώς το μετρό αργεί σήμερα. Πόσοι θα φύγετε με μετρό;»
Η απάντηση του κοινού ήταν εκκωφαντική: χειροκροτήματα, φωνές και επευφημίες, καθώς οι περισσότεροι είχαν ήδη επιλέξει τη νέα 24ωρη γραμμή του μετρό για την επιστροφή τους, χωρίς άγχος για το πώς θα γυρίσουν σπίτι.
Η βραδιά συνέπεσε με την πρώτη εφαρμογή της 24ωρης λειτουργίας του μετρό, τραμ και λεωφορείων τα Σάββατα, μια αλλαγή που ήρθε να λύσει τα χέρια χιλιάδων Αθηναίων και επισκεπτών – ειδικά σε βραδιές όπως αυτή της Άννας Βίσση.
Άννα Βίσση: «Ευτυχώς το μετρό αργεί σήμερα»
Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ, εμφανώς ευδιάθετη και με άψογη σκηνική παρουσία, δεν παρέλειψε να σχολιάσει την αλλαγή στα ΜΜΜ, λέγοντας χαριτολογώντας προς το κοινό: «Θέλω να σας πω κάτι… πολλά θέλω να σας πω αλλά είναι και η ώρα περασμένη. Ευτυχώς το μετρό αργεί σήμερα. Πόσοι θα φύγετε με μετρό;»Η απάντηση του κοινού ήταν εκκωφαντική: χειροκροτήματα, φωνές και επευφημίες, καθώς οι περισσότεροι είχαν ήδη επιλέξει τη νέα 24ωρη γραμμή του μετρό για την επιστροφή τους, χωρίς άγχος για το πώς θα γυρίσουν σπίτι.