Ο νιόπαντρος Απόστολος Λύτρας στη Μύκονο με την αγαπημένη του Ντόρα Παπαδοπούλου (Εικόνες & Βίντεο)
Μετά το ταξίδι του μέλιτος στη Σαντορίνη, διακοπές στη Μύκονο
Ο γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας και η σύζυγός του Ντόρα Παπαδοπούλου βρέθηκαν στη Μύκονο για τις τελευταίες καλοκαιρινές τους διακοπές, μετά το ταξίδι του μέλιτος στη Σαντορίνη που σημαδεύτηκε από ατύχημα με το σκάφος τους.
Ο Απόστολος Λύτρας και η αγαπημένη του Ντόρα Παπαδοπούλου απολαμβάνουν τις πρώτες ημέρες του έγγαμου βίου τους. Μετά τον γάμο τους στη Βάρη και το ταξίδι του μέλιτος στη Σαντορίνη –που επισκιάστηκε από ένα απρόσμενο ατύχημα με το σκάφος τους– το ζευγάρι ταξίδεψε στη Μύκονο, όπου ο γνωστός ποινικολόγος διατηρεί εξοχική κατοικία.
Λύτρας & Ντόρα Παπαδοπούλου: Ρομαντικές στιγμές στη Μύκονο
Το νιόπαντρο ζευγάρι βρέθηκε στο νησί των Ανέμων για να περάσει τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού. Ο φακός του Mykonos Live TV και ο ρεπόρτερ Νικ Κουρούμαλος τους συνάντησαν σε βραδινή τους έξοδο στα Ματογιάννια, όπου δέχθηκαν τις ευχές του κόσμου.
Η δήλωση του Απόστολου Λύτρα για τις τηλεοπτικές εκπομπές
Σε μια σύντομη κουβέντα με τον ρεπόρτερ, ο Απόστολος Λύτρας αναφέρθηκε στις διακοπές του στη Μύκονο, ενώ σε ερώτηση για την τηλεοπτική σεζόν σημείωσε: «Περιμένω να τις δω, υπάρχουν πολλές αλλαγές και οι άξιοι, αυτοί που προσφέρουν ενημέρωση, θα έχουν και τα ανάλογα αποτελέσματα».
Απόστολος Λύτρας & Ντόρα Παπαδοπούλου: Ο γάμος στη Βάρη
Υπενθυμίζεται ότι ο 52χρονος δικηγόρος και η μεσίτρια σύζυγός του, Ντόρα Παπαδοπούλου, παντρεύτηκαν τον Ιούλιο σε γνωστό κτήμα στη Βάρη, σε στενό οικογενειακό κύκλο. Στο πλευρό του Λύτρα βρέθηκαν και οι δύο μεγαλύτερες κόρες του από τον πρώτο του γάμο.
Αντί για την παραδοσιακή δεξίωση, το ζευγάρι διοργάνωσε ένα εντυπωσιακό πάρτι για περίπου 100 καλεσμένους, σε μια βραδιά γεμάτη μουσική, χορό και καλοκαιρινή διάθεση.
Λύτρας &Ντόρα Παπαδοπούλου: Από τη Σαντορίνη στη Μύκονο
Το ταξίδι του μέλιτος στη Σαντορίνη σημαδεύτηκε από ένα απρόοπτο περιστατικό, όταν το σκάφος του ζευγαριού προσάραξε σε ξέρα και βυθίστηκε. Ωστόσο, ο Λύτρας και η Παπαδοπούλου δεν πτοήθηκαν και συνέχισαν τις εξορμήσεις τους στη Μύκονο, δείχνοντας πως τίποτα δεν μπορεί να σκιάσει την ευτυχία τους.