Θοδωρής Μαραντίνης: Η αλλαγή σελίδας στη ζωή του, η πρόταση στη Σίσσυ Χρηστίδου και ο 17χρονος γιος του (Βίντεο)
Όσα αποκάλυψε ο τραγουδιστής
Ο Θοδωρής Μαραντίνης ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του, αποκαλύπτοντας την πρόταση στη Χρηστίδου και μιλώντας για τον 17χρονο γιο του

Ο Θοδωρής Μαραντίνης, γνωστός για την πορεία του ως frontman των Onirama, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα», όπου μίλησε για το νέο κεφάλαιο στη ζωή του, τη Σίσσυ Χρηστίδου και την πρόταση που της έκανε, αλλά και για τα δύο παιδιά του, αποκαλύπτοντας μάλιστα το ταλέντο του μεγάλου του γιου στη μουσική. Ο τραγουδιστής φάνηκε ανοιχτός και ειλικρινής, επιδιώκοντας να μοιραστεί με το κοινό του τις προσωπικές και επαγγελματικές αλλαγές που προετοιμάζει, ενώ έδωσε έμφαση στην ανάγκη του για μια νέα σελίδα στη ζωή του. Σε μια μακρά αναδρομή για την καριέρα και τη ζωή του, ο Μαραντίνης μίλησε για τη σχέση του με τους Onirama και την απόφαση να ακολουθήσει προσωπικά μονοπάτια.
Διαβάστε: Θοδωρής Μαραντίνης και Φίλιππος Μαραντίνης: Οι βόλτες πατέρα και γιου στα σοκάκια της Μυκόνου
Θοδωρής Μαραντίνης: Η νέα φάση στη ζωή και τη μουσική
«Υπήρξαν φάσεις στη ζωή μου που έχω κάνει πράγματα και εκτός των Onirama. Το συγκρότημα είναι η οικογένειά μου. Όλο αυτό ήταν πολύ γεμάτο και μας χάρισε πολύ όμορφες στιγμές, οπότε δεν χρειάστηκε ποτέ να σκεφτώ να κάνω κάτι μόνος μου. Μετά το καλοκαίρι, όμως, έχω μπει σε μια φάση που θέλω να αλλάξω σελίδα στη ζωή μου σε όλα, αρχίζω και ετοιμάζω κάποια πράγματα τα οποία θα κάνω μόνος μου. Θα μπει μια άνω τελεία στους Onirama. Νιώθω ότι είναι καλό και αναγκαίο για τη δική μου ψυχή αυτή τη στιγμή», είπε αρχικά ο Θοδωρής Μαραντίνης.
Σχέση με τη Σίσσυ Χρηστίδου και τα παιδιά
Όσο για τη Σίσσυ Χρηστίδου και τα όσα έχουν προηγηθεί γύρω από το διαζύγιό του, ο τραγουδιστής ήταν ξεκάθαρος: «Επειδή οι νομικές διαφορές στο διαζύγιό μου έχουν τραβήξει αρκετά και δυστυχώς έχει δημοσιοποιηθεί κιόλας, πήρα την απόφαση το καλοκαίρι και είπα ότι όλο αυτό θέλω να τελειώσει. Θέλω να γυρίσω σελίδα. Αυτό ανήκει στο παρελθόν, ένα όμορφο παρελθόν, με λάθη και σωστά. Δεν θέλω να το συζητάω. Έχω κάνει πρόταση αυτή τη στιγμή να λυθούν εξωδικαστικά οι νομικές διαφορές με το διαζύγιό μου. Πιστεύω ότι θα βρεθεί μια λύση σε όλο αυτό». Παράλληλα, ο Θοδωρής Μαραντίνης δεν δίστασε να αναφερθεί στον μεγάλο του γιο, αποκαλύπτοντας ότι έχει μουσικό ταλέντο και γράφει τραγούδια, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την υπερηφάνεια του για τα παιδιά του και την επιθυμία του να μοιραστεί τις χαρές της οικογένειάς του με το κοινό.