Η Κατερίνα Γερονικολού, μια από τις πιο αγαπητές και ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της, βρέθηκε καλεσμένη στο «Buongiorno» και μίλησε για τις μεγάλες αγάπες της ζωής της, το θέατρο και την τηλεόραση, καθώς και για τον σύντροφό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη. Με πλούσια εμπειρία στη σκηνή, η ηθοποιός εξομολογήθηκε πώς η επαφή με το κοινό και η ζωντανή επικοινωνία καθορίζουν τη δουλειά της, αλλά και πώς η τηλεόραση απαιτεί διαφορετική ενέργεια, υπομονή και στρατηγική. Η Κατερίνα μίλησε επίσης για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει καθημερινά μέσα από τις ζωντανές εμφανίσεις και τις εκπομπές, τονίζοντας ότι η σχέση της με το κοινό είναι αμφίδρομη: ο ίδιος ο θεατής της δίνει δύναμη και έμπνευση για να συνεχίσει να δημιουργεί και να προσφέρει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού της, ακόμα και όταν οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές.

Διαβάστε: Η Κατερίνα Γερονικολού αποκαλύπτει: "Αφήνω ανοιχτό το ενδεχόμενο για ένα παιδί - Με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη ζούμε σαν παντρεμένοι"

Η Κατερίνα Γερονικολού μιλά για το θέατρο και την τηλεόραση

Όπως ανέφερε η Κατερίνα Γερονικολού, η αφοσίωση και το πάθος της για τη σκηνή είναι αδιάσπαστα κομμάτια της ζωής της:«Αγαπώ πολύ το θέατρο, είναι το δεύτερο σπίτι μας, θέλω να κάνω θέατρο σε γενικές γραμμές κάθε χρόνο, αυτός είναι σκοπός μου. Την τηλεόραση την λατρεύω, αλλά δεν είναι πάντα εύκολο να κάνεις τηλεόραση. Το θέατρο είναι μια σχέση πολύ ζωντανή, η τηλεόραση δεν είναι πάντα εφικτό. Πολλές προτάσεις δεν έχω, έχω όμως». Σχολιάζοντας τη σύνδεση με το κοινό και τη δύναμη της αλληλεπίδρασης, τόνισε: «Άνθρωποι είμαστε, επηρεαζόμαστε από τις αντιδράσεις του κόσμου, έχω την αίσθηση του κοινού, εγώ όμως πάω να βγω πάνω από αυτό. Έχει ενδιαφέρον πώς λειτουργεί το κοινό, αν έχει γίνει κάτι άσχημο στην επικαιρότητα είναι πιο δύσκολο να γελάσουν, είναι πιο δύσκολο να χαλαρώσουν. Εμείς δεν είμαστε για τις εύκολες μέρες, είμαστε για τις δύσκολες, εκεί που βλέπεις ότι ο άλλος δεν έχει έρθει ακόμα μαζί σου, εσύ τον τραβάς προς τα εσένα. Αντιστεκόμαστε».

Η κληρονομιά του Κώστα Βουτσά και η καθημερινότητα με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Η Κατερίνα Γερονικολού θυμήθηκε τη συνεργασία της με τον αξέχαστο Κώστα Βουτσά, αναδεικνύοντας την επιρροή που είχε στη διαμόρφωση της καριέρας της και την έμπνευση που της έδινε στη σκηνή. Παράλληλα, μίλησε για τη ζωή της στο πλευρό του Γιάννη Τσιμιτσέλη, τόσο στην προσωπική τους σχέση όσο και στην καθημερινή παρουσίαση της εκπομπής «Όπου υπάρχει Ελλάδα», επισημαίνοντας τον σεβασμό και την αμοιβαία συνεργασία που έχουν χτίσει. Η ηθοποιός στην συνέχεια περιέγραψε πώς οι εμπειρίες της στο πλευρό σημαντικών συνεργατών έχουν διαμορφώσει την επαγγελματική της πορεία: «Το όνειρό μου είναι να δουλεύω σε όσο μεγαλύτερη ηλικία μπορώ, να με κρατάνε τα πόδια μου και οι δυνάμεις μου. Επειδή δούλευα τότε που έπαιζε ο Κώστας ο Βουτσάς, μου έλεγε “όταν δεν έρθω εδώ τότε θα πεθάνω”. Αυτό θέλω να κάνω όσο με κρατάνε τα πόδια μου. Αν ασχολείσαι με αυτό που αγαπάς, είναι διαφορετική η ζωή μου. Υπάρχουν πολλά προβλήματα, δεν λέω ότι θα είναι όλα ρόδινα…» Σχετικά με τον σύντροφό της και την εκπομπή του, τόνισε: «Μου φαίνεται αρκετά ψυχοφθόρο η παρουσίαση μιας ζωντανής εκπομπής, δεν είναι κάτι που μέσα μου το θέλω. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις πώς τα φέρνει η ζωή. Είχε άγχος ο Γιάννης στην πρεμιέρα του. Δεν έχω χάσει εκπομπή, τις έχω δει όλες. Μου αρέσει πάρα πολύ και κάνει ο Γιάννης ακριβώς αυτό που του έχει ανατεθεί. Συντονίζει, σχολιάζει και με μια εξαιρετική ομάδα δημοσιογράφων κάνουν μια φανταστική εκπομπή».

Η φετινή εκπομπή «Όπου υπάρχει Ελλάδα» στον ΣΚΑΪ αναδεικνύει τη συνέπεια και την αφοσίωση του ζευγαριού, αλλά και την ισορροπία που προσπαθεί να κρατήσει ανάμεσα στη σκηνή, την τηλεόραση και την προσωπική της ζωή.