Γιολάντα Καλογεροπούλου για την σχέση της με τον Σταύρο Σβήγκο: "Έχουμε και οι δύο τα παιδιά μας, ο γάμος δεν μας ενδιαφέρει" (Βίντεο)
Όλα ρολάρουν ωραία και ήρεμα, είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός
Η Γιολάντα Καλογεροπούλου μιλά ανοιχτά για τη σχέση της με τον Σταύρο Σβήγκο, τονίζοντας ότι τα παιδιά τους έχουν προτεραιότητα και όχι ο γάμος

Διαβάστε: Σταύρος Σβήγκος & Γιολάντα Καλογεροπούλου: Γενέθλια στην παραλία με τρυφερό φιλί στο στόμα (Εικόνες & Βίντεο)
Γιολάντα Καλογεροπούλου: Η καθημερινότητα και οι στιγμές με τον Σταύρο Σβήγκο
Σχετικά με τις καλοκαιρινές τους διακοπές και τη ζωή τους με τον Σταύρο Σβήγκο, στην Αντίπαρο, η Γιολάντα Καλογεροπούλου περιγράφει: «Είμαστε πολύ καλά, ναι. Έχει μπεργκεράδικο στην Αντίπαρο, πολύ καλό μπέργκερ. Ξεκίνησαν εκεί και θέλουν να επεκταθούν στα νησιά», σημείωσε, αναφερόμενη στο επιχειρηματικό εγχείρημα του Σταύρου Σβήγκου. Αναφερόμενη στη σχέση τους, πρόσθεσε:«Είναι όλα πολύ ωραία, όλα καλά. Το έχουμε πει, το έχουμε ξαναπεί». Η ηθοποιός δείχνει πόσο σημαντική είναι για εκείνη η καθημερινή αρμονία, η αμοιβαία κατανόηση και η στήριξη στη σχέση τους, με έμφαση στην ισορροπία που έχουν βρει και στη φροντίδα των παιδιών τους.
Ο γάμος δεν είναι προτεραιότητα, λέει η ηθοποιός
Όταν η συζήτηση στράφηκε στο ενδεχόμενο ενός γάμου, η Γιολάντα Καλογεροπούλου ξεκαθάρισε τη στάση της με ειλικρίνεια: «Δεν έχω παντρευτεί ποτέ. Ο γάμος δεν ήταν ποτέ στα πλάνα μου, δεν το σκεφτόμουν, δεν μου λέει κάτι. Αν νιώσω ποτέ την ανάγκη να κάνω ένα πάρτι για να γιορτάσουμε κάτι, θα μπορούσα. Δεν είναι αυτή η ανάγκη τώρα. Έχουμε και οι δύο τα παιδιά μας και όλα ρολάρουν ωραία και ήρεμα. Θα δούμε, δεν ξέρω». Με αυτές τις δηλώσεις, η ηθοποιός στέλνει ένα μήνυμα για τη σημασία της οικογένειας και της προσωπικής ισορροπίας. Ο γάμος δεν αποτελεί κεντρική ανάγκη για εκείνη, ενώ η ευτυχία στη ζωή με τον σύντροφο και η φροντίδα των παιδιών φαίνεται να είναι η προτεραιότητά της.