Τι κατέθεσαν στο δικαστήριο η Τζίνα Αλιμόνου και ο πρώην της: "Με χτύπησε, τρόμαξα" - "Της πέταξα ένα βιβλίο" (Βίντεο)
Ένα βράδυ που κατέληξε σε δικαστική αίθουσα
Δέκα μήνες φυλάκιση με αναστολή επιβλήθηκε στον πρώην σύντροφο της Τζίνας Αλιμόνου μετά την εκδίκαση της υπόθεσης για ενδοοικογενειακή βία και τις αντικρουόμενες καταθέσεις στο δικαστήριο.

Φυλάκιση δέκα μηνών με αναστολή επέβαλε το δικαστήριο στον πρώην σύντροφο της Τζίνας Αλιμόνου, μετά την εκδίκαση της υπόθεσης για ενδοοικογενειακή βία. Το περιστατικό που οδήγησε στη δικαστική διαμάχη σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 4 Οκτωβρίου 2025, όταν μεταξύ του ζευγαριού ξέσπασε έντονος καβγάς στο σπίτι της ηθοποιού και πρώην μοντέλου. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο και λίγες ώρες αργότερα υπήρξε νέο επεισόδιο, που τελικά οδήγησε την Τζίνα Αλιμόνου στην απόφαση να απευθυνθεί στις Αρχές.
Διαβάστε: Τζίνα Αλιμόνου: "Δεν ήθελα να φτάσουμε στα δικαστήρια" - Από τις πασαρέλες και την τηλεόραση, στη φυσική ζωή και την ευεξία (Βίντεο)
Στη συνέχεια, περιέγραψε τη στιγμή της επίθεσης. «Με χτύπησε δύο φορές ελαφρά στο πρόσωπο και δεν κάλεσα την Αστυνομία. Προσπάθησα να τον απομακρύνω. Με χτύπησε με χαστούκι. Δεν μου προκάλεσε σωματική βλάβη, με τρόμαξε. Δεν δέχομαι κάποιον να με χτυπάει». Η Τζίνα Αλιμόνου εξήγησε πως όταν προσπάθησε να δει αν είχε φύγει, εκείνος της πέταξε ένα βιβλίο. «Είχα στρεσαριστεί με αυτήν την κατάσταση και κάλεσα την Αστυνομία για να του γίνει μια σύσταση, αλλά δεν ήξερα ότι γίνεται δίωξη αυτεπαγγέλτως», πρόσθεσε.
Διαβάστε: Τζίνα Αλιμόνου: "Δεν ήθελα να φτάσουμε στα δικαστήρια" - Από τις πασαρέλες και την τηλεόραση, στη φυσική ζωή και την ευεξία (Βίντεο)
Η εκδίκαση της υπόθεσης και η απόφαση του δικαστηρίου
Η δίκη πραγματοποιήθηκε μέσα σε έντονο κλίμα, με την πλευρά του κατηγορούμενου να αρνείται τις κατηγορίες και την Τζίνα Αλιμόνου να περιγράφει αναλυτικά τα γεγονότα που τη συγκλόνισαν. Το δικαστήριο, εξετάζοντας τα στοιχεία και τις καταθέσεις, επέβαλε στον πρώην σύντροφό της ποινή δέκα μηνών φυλάκισης με αναστολή, αναγνωρίζοντας ελαφρυντικά λόγω της μεταμέλειας που έδειξε. Το θέμα συζητήθηκε εκτενώς στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1, όπου παρουσιάστηκαν λεπτομέρειες από τις δύο πλευρές, με όσα φέρονται να κατέθεσαν τόσο η Τζίνα Αλιμόνου όσο και ο πρώην της στο δικαστήριο.Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Τι ισχυρίστηκε ο πρώην σύντροφος της Τζίνας Αλιμόνου
Ο πρώην σύντροφος της ηθοποιού φέρεται να αρνήθηκε ότι άσκησε βία, υποστηρίζοντας ότι επρόκειτο για μια λεκτική αντιπαράθεση που ξέφυγε από τα όρια. «Δεν θέλω να έχω σχέση με την κυρία. Περίμενα 20 λεπτά έξω από το σπίτι της, μου άνοιξε την πόρτα και της έριξα το βιβλίο. Δεν ισχύει ότι την χτύπησα με χαστούκια. Έχω σοβαρά προβλήματα υγείας. Δεν έχω κατηγορηθεί κατά το παρελθόν από άλλη σύντροφο. Δεν είχα καμία πρόθεση να την χτυπήσω, είχαμε καλή σχέση. Προφανώς για να μου ανοίξει την πόρτα δεν με θεωρεί επικίνδυνο», κατέθεσε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του και παραδέχθηκε ότι η ένταση προκλήθηκε από ψυχολογική φόρτιση και λανθασμένους χειρισμούς. Ωστόσο, επέμεινε ότι δεν υπήρξε σωματική βία, παρά μόνο εκνευρισμός και λεκτική αντιπαράθεση.Η κατάθεση της Τζίνας Αλιμόνου στο δικαστήριο
Από την πλευρά της, η Τζίνα Αλιμόνου περιέγραψε με ψυχραιμία τη δική της εκδοχή των γεγονότων, αναφέροντας ότι ένιωσε φόβο και αναστάτωση από τη συμπεριφορά του πρώην της. «Ήταν σύντροφός μου, δεν είχαμε σχέση αλλά κρατούσαμε καλή επαφή. Μίλησα μαζί του γιατί είχε χαλάσει το αυτοκίνητό μου και ήρθαμε σε επαφή γι’ αυτό το λόγο. Το περιστατικό έχει δύο σκέλη. Μετά την επαφή που είχαμε να με διευκολύνει, πέρασε να πάρει κλειδιά και άρχισε να αναμασά τα πράγματα του παρελθόντος. Υπήρξε ένταση μεταξύ μας. Έτσι απευθύνθηκα στον πατέρα του ώστε να τον απομακρύνει», κατέθεσε η ηθοποιός.Στη συνέχεια, περιέγραψε τη στιγμή της επίθεσης. «Με χτύπησε δύο φορές ελαφρά στο πρόσωπο και δεν κάλεσα την Αστυνομία. Προσπάθησα να τον απομακρύνω. Με χτύπησε με χαστούκι. Δεν μου προκάλεσε σωματική βλάβη, με τρόμαξε. Δεν δέχομαι κάποιον να με χτυπάει». Η Τζίνα Αλιμόνου εξήγησε πως όταν προσπάθησε να δει αν είχε φύγει, εκείνος της πέταξε ένα βιβλίο. «Είχα στρεσαριστεί με αυτήν την κατάσταση και κάλεσα την Αστυνομία για να του γίνει μια σύσταση, αλλά δεν ήξερα ότι γίνεται δίωξη αυτεπαγγέλτως», πρόσθεσε.