Η Ντορέττα Παπαδημητρίου βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και παραχώρησε μία ειλικρινή, ανθρώπινη και αποκαλυπτική συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα. Με τη γνωστή της αμεσότητα και τη γλυκύτητα που τη χαρακτηρίζει, μίλησε για την καθημερινότητά της με τους δύο γιους της, τον Φίλιππο και τον Διονύση, για τη σχέση τους καθώς εκείνοι μεγαλώνουν, αλλά και για το πώς αντιμετωπίζει η ίδια θέματα της προσωπικής της ζωής. Η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια δεν δίστασε να αναφερθεί και στο ενδεχόμενο να αποκτήσει άλλο ένα παιδί, δηλώνοντας πως τίποτα δεν είναι προγραμματισμένο στη ζωή, αλλά όλα γίνονται με χαρά και φυσικότητα. Με ωριμότητα και συγκίνηση, μίλησε για το πώς βλέπουν τα παιδιά την ευτυχία της, για τη σχέση εμπιστοσύνης που έχουν χτίσει μαζί, αλλά και για το πόσο ανοιχτή είναι στις συζητήσεις μέσα στην οικογένεια.

Διαβάστε: Κοινές διακοπές για τη Ντορέττα Παπαδημητρίου και τους γιους της: Δεν είναι δεδομένες, γράφει

Ντορέττα Παπαδημητρίου για τους γιους της: «Ο Φίλιππος δεν λέει τίποτα – Ο Διονύσης μου τα λέει όλα»

Αναφερόμενη στη σχέση με τους γιους της, η Ντορέττα Παπαδημητρίου αποκάλυψε με τρυφερότητα πώς επικοινωνεί με καθέναν από αυτούς: «Ο Φίλιππος δεν λέει τίποτα. Μόνο όταν τον πετύχω σε κάποια ιδιαίτερη φάση, προσπαθώ να μάθω όσο πιο πολλά μπορώ. Ο Διονύσης μου τα λέει όλα. Μιλάει πολύ και με εμένα, και με τη γιαγιά του και με τον πατέρα του».Σε ερώτηση για το αν οι γιοι της τη ρωτούν για την προσωπική της ζωή, η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε πως, πλέον, η σχέση τους έχει ωριμάσει και υπάρχει αλληλοσεβασμός και ειλικρίνεια:«Σίγουρα είναι πιο επικοινωνιακοί τώρα, άλλωστε πλέον είναι ολόκληροι άνδρες. Αν έχω κάποιο θέμα ή πρόβλημα, δε θα το συζητήσω με τα παιδιά αλλά είμαστε αρκετά ανοιχτοί. Φαντάζομαι και ελπίζω ότι τους ενδιαφέρει η ευτυχία μου. Με έχουν δει μέσα στα χρόνια και στενοχωρημένη χωρίς να το έχω επικοινωνήσει, αλλά τα παιδιά τα καταλαβαίνουν όλα».

«Αν ερχόταν, με χαρά» – Η στάση ζωής της ηθοποιού

Κλείνοντας τη συνέντευξή της, η Ντορέττα Παπαδημητρίου απάντησε με απόλυτη φυσικότητα στο ερώτημα για το αν θα ήθελε να αποκτήσει άλλο ένα παιδί:  «Αν ερχόταν, με χαρά. Αυτά δεν προγραμματίζονται έτσι κι αλλιώς. Σημασία έχει να είμαστε καλά, να περνάμε ωραία».Η δήλωση αυτή συμπυκνώνει τη φιλοσοφία ζωής της: να αφήνει τα πράγματα να έρχονται όπως είναι γραφτό, με αισιοδοξία, αγάπη και πίστη ότι η ευτυχία βρίσκεται στις μικρές στιγμές.