"Είναι στενάχωρο αυτό που έγινε με τον Μπισμπίκη" - Η Δανάη Παππά μιλά για τη μητρότητα και τον σάλο μετά το κρητικό γλέντι (Βίντεο)
Η εξομολόγηση για τη ζωή, τη μητρότητα και τον Μπισμπίκη
Η Δανάη Παππά μίλησε για τη μητρότητα, τη ζωή της στο θέατρο και σχολίασε με ψυχραιμία όσα συνέβησαν με τον Βασίλη Μπισμπίκη μετά το κρητικό γλέντι που προηγήθηκε του περιστατικού στη Φιλοθέη.

Η Δανάη Παππά παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του «Happy Day» του Alpha το βράδυ της Πέμπτης 16 Οκτωβρίου 2025, λίγο πριν από την παράσταση Πρόσεχε ποιον σκοτώνεις στο Θέατρο Πειραιώς 131. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη μητρότητα, την προσωπική της ζωή και απάντησε με ειλικρίνεια για τον σάλο που δημιουργήθηκε μετά το κρητικό γλέντι στο οποίο διασκέδαζε με τον Βασίλη Μπισμπίκη.
Διαβάστε: Δανάη Παππά: "Δεν μετανιώνω για τις σχέσεις που έχω κάνει έως τώρα" - Οι φήμες για τον Μπισμπίκη (Βίντεο)
«Το μητρικό μου ένστικτο ήταν ξύπνιο από όταν γεννήθηκα. Έχω έρωτα με τα παιδιά, αλλά χαίρομαι που τα έχω στο θέατρο και στην τηλεόραση. Θα μου φαινόταν δύσκολο να είχα ένα παιδί τώρα, σίγουρα θα άλλαζαν πολλά», ανέφερε η ηθοποιός. Με χιούμορ, πρόσθεσε πως αποφεύγει να ακούει τις γνωστές οικογενειακές ερωτήσεις. «Αν αρχίσει η μαμά μου τα “πότε θα γίνεις μαμά”, θα πέσει βούρδουλας. Είναι τζιζ θέματα αυτά».
Διαβάστε: "Κανένα σχόλιο, ευχαριστώ πολύ" - Η Δέσποινα Βανδή στο αεροδρόμιο με την κόρη της μετά το περιστατικό του Βασίλη Μπισμπίκη (Βίντεο)
Διαβάστε: Δανάη Παππά: "Δεν μετανιώνω για τις σχέσεις που έχω κάνει έως τώρα" - Οι φήμες για τον Μπισμπίκη (Βίντεο)
Η εξομολόγηση της Δανάης Παππά για τη μητρότητα
«Το μητρικό μου ένστικτο ήταν ξύπνιο από όταν γεννήθηκα. Έχω έρωτα με τα παιδιά, αλλά χαίρομαι που τα έχω στο θέατρο και στην τηλεόραση. Θα μου φαινόταν δύσκολο να είχα ένα παιδί τώρα, σίγουρα θα άλλαζαν πολλά», ανέφερε η ηθοποιός. Με χιούμορ, πρόσθεσε πως αποφεύγει να ακούει τις γνωστές οικογενειακές ερωτήσεις. «Αν αρχίσει η μαμά μου τα “πότε θα γίνεις μαμά”, θα πέσει βούρδουλας. Είναι τζιζ θέματα αυτά».Διαβάστε: "Κανένα σχόλιο, ευχαριστώ πολύ" - Η Δέσποινα Βανδή στο αεροδρόμιο με την κόρη της μετά το περιστατικό του Βασίλη Μπισμπίκη (Βίντεο)