Άγιος έρωτας επόμενα επεισόδια: Ο πατήρ Νικόλαος δεν μπορεί πια να κρύψει τον έρωτά του για τη Χλόη
Η Χλόη και ο πατήρ Νικόλαος παραδίδονται στο πάθος
Ραγδαίες εξελίξεις στον «Άγιο έρωτα» του Alpha. Η Χλόη και ο πατήρ Νικόλαος παλεύουν με τα συναισθήματά τους, ενώ νέα μυστικά, προδοσίες και ανατροπές φέρνουν τα πάνω-κάτω.

Συναρπαστικές αναμένονται να είναι οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της καθημερινής σειράς εποχής Άγιος έρωτας, που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του Alpha. Η Χλόη και ο πατήρ Νικόλαος έρχονται πιο κοντά, ενώ τα πάθη, οι αποκαλύψεις και οι κρυφές αλήθειες φέρνουν τα πάνω-κάτω στις ζωές των ηρώων.
Η Ειρήνη ζητά από τον Στέφανο την έγκρισή του για να ανοίξει αρωματοπωλείο, ενώ η Χριστίνα περνά τη βραδιά της με τον Αντρέα προσπαθώντας να του αποσπάσει πληροφορίες που θα βοηθήσουν τον Παύλο. Η οικειότητα μεταξύ τους εγείρει την ανησυχία του Κυριάκου, που υποπτεύεται τα ύπουλα σχέδια της Χριστίνας. Ο Παύλος, έξαλλος, εισβάλλει στο σπίτι της Σμαρώς και απειλεί ευθέως τον Χάρη, αφήνοντας υπόνοιες μπροστά στους δικούς του για κάποιο ένοχο μυστικό από το παρελθόν του. Κι ενώ η Χλόη, συγκινημένη, γνωρίζει για πρώτη φορά την κόρη της, ένας μυστηριώδης άγνωστος απειλεί τη ζωή του Πέτρου.
Η Χριστίνα, μετά τη βραδιά που πέρασε με τον Αντρέα, τον αποφεύγει για να μην θυμώσει ο Παύλος. Ο Αντρέας, όμως, έχει το δικό του μυστικό σχέδιο. Ένα κάλεσμα της Ελένης στο σπίτι του Νικηφόρου και της Άννας έχει απρόσμενη εξέλιξη για τις δύο γυναίκες. Εν τω μεταξύ, ο Πέτρος κάνει συμφωνία με τον Λούη, ενώ η Θάλεια προσπαθεί να έρθει κοντά με τη Σοφία. Ο Αργύρης και η Δώρα ξαφνιάζονται όταν ανοίγουν επιτέλους την ντουλάπα στο δωμάτιο της Καλλιόπης. Ο Χάρης ενημερώνεται από το νοσοκομείο ότι έχουν βγει τα αποτελέσματα των εξετάσεων της Σοφίας, ενώ η Αναστασία αρχίζει να υποψιάζεται ότι της κρύβει κάτι.
Δευτέρα 20 Οκτωβρίου – Μυστικά, συγκρούσεις και αποκαλύψεις
Μετά τη σύγκρουσή της με τον Χάρη και την Αναστασία, η Σοφία βρίσκει παρηγοριά στον Παύλο, που της ορκίζεται πως θα συνετίσει τον άντρα της. Η Χλόη αποφασίζει να ακολουθήσει το σχέδιο του πατρός Νικολάου και να παρουσιαστεί με ψεύτικη ταυτότητα στους θετούς γονείς της κόρης της.Η Ειρήνη ζητά από τον Στέφανο την έγκρισή του για να ανοίξει αρωματοπωλείο, ενώ η Χριστίνα περνά τη βραδιά της με τον Αντρέα προσπαθώντας να του αποσπάσει πληροφορίες που θα βοηθήσουν τον Παύλο. Η οικειότητα μεταξύ τους εγείρει την ανησυχία του Κυριάκου, που υποπτεύεται τα ύπουλα σχέδια της Χριστίνας. Ο Παύλος, έξαλλος, εισβάλλει στο σπίτι της Σμαρώς και απειλεί ευθέως τον Χάρη, αφήνοντας υπόνοιες μπροστά στους δικούς του για κάποιο ένοχο μυστικό από το παρελθόν του. Κι ενώ η Χλόη, συγκινημένη, γνωρίζει για πρώτη φορά την κόρη της, ένας μυστηριώδης άγνωστος απειλεί τη ζωή του Πέτρου.

Τρίτη 21 Οκτωβρίου – Ο πατήρ Νικόλαος προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες
Η Χλόη ζει τις πρώτες στιγμές με την κόρη της, την Ελευθερία, όμως κάτι στο σπίτι των θετών γονιών την κάνει να αισθάνεται περίεργα. Ο πατήρ Νικόλαος προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες ανάμεσα στη Χλόη και στους θετούς γονείς, ώστε να μη μαθευτεί η πραγματική της ταυτότητα.Η Χριστίνα, μετά τη βραδιά που πέρασε με τον Αντρέα, τον αποφεύγει για να μην θυμώσει ο Παύλος. Ο Αντρέας, όμως, έχει το δικό του μυστικό σχέδιο. Ένα κάλεσμα της Ελένης στο σπίτι του Νικηφόρου και της Άννας έχει απρόσμενη εξέλιξη για τις δύο γυναίκες. Εν τω μεταξύ, ο Πέτρος κάνει συμφωνία με τον Λούη, ενώ η Θάλεια προσπαθεί να έρθει κοντά με τη Σοφία. Ο Αργύρης και η Δώρα ξαφνιάζονται όταν ανοίγουν επιτέλους την ντουλάπα στο δωμάτιο της Καλλιόπης. Ο Χάρης ενημερώνεται από το νοσοκομείο ότι έχουν βγει τα αποτελέσματα των εξετάσεων της Σοφίας, ενώ η Αναστασία αρχίζει να υποψιάζεται ότι της κρύβει κάτι.

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου – Η Σοφία μπροστά στην αλήθεια και η απόφαση της Χλόης
Τα αποτελέσματα των εξετάσεων εγκυμοσύνης της Σοφίας φέρνουν νέα αντιπαράθεση ανάμεσα στον Χάρη και τον Παύλο. Η Ειρήνη ζητά από τον Κλεάνθη το κεφάλαιο για τη νέα της επιχείρηση, κι εκείνος, προκειμένου να τη βοηθήσει, επιστρέφει στις παλιές του συνήθειες. Η Δώρα και ο Αργύρης επιστρέφουν από το Μαύρο Λιθάρι, ενώ εκείνη γνωστοποιεί στον Θόδωρο και την Πελαγία τις προθέσεις της να πουλήσει το κτήμα. Η κλονισμένη υγεία της Πετρούλας ανησυχεί τη Βιργινία και τη Θάλεια, η οποία τής ζητά να φύγει προσωρινά από το σπίτι. Η Άννα αποκαλύπτει στην Ελένη τα πραγματικά της συναισθήματα για τον Νικηφόρο, ενώ η νέα διευθύντρια του Γυμνασίου Θηλέων κάνει την εμφάνισή της. Κι ενώ η Χλόη αποφασίζει να επιστρέψει στη Στέρνα και να διεκδικήσει νομικά το παιδί της, ο κλοιός γύρω από τον Παύλο σφίγγει, καθώς η Μάρω αποφασίζει να καταθέσει εναντίον του.