Συγκινεί ο Γιώργος Κακοσαίος: "Η μητέρα μου μου φτιάχνει το καμαρίνι, όπως έκανε στον πατέρα μου" (Βίντεο)
Η μάνα είναι πάντα εκεί και στηρίζει με ό,τι δυνάμεις έχει, ανέφερε ο τραγουδιστής
Ο Γιώργος Κακοσαίος αποκαλύπτει τον ρόλο της μητέρας του στην καριέρα του και τη συγκινητική τους σχέση
Μια τρυφερή αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Κακοσαίος, μιλώντας για τη βαθιά σχέση και το ισχυρό δέσιμο που τον ενώνει με τη μητέρα του, Μαρία Πλούταρχου. Ο ταλαντούχος τραγουδιστής, που ακολουθεί τα μουσικά βήματα του πατέρα του, Γιάννη Πλούταρχου, μίλησε με λόγια γεμάτα αγάπη και ευγνωμοσύνη για τη μητέρα του, περιγράφοντας την αφοσίωση και τη φροντίδα που εξακολουθεί να δείχνει προς την οικογένεια — όπως έκανε και όλα αυτά τα χρόνια δίπλα στον σύζυγό της. Σε δηλώσεις που προβλήθηκαν στην εκπομπή «Happy Day» την Τρίτη 28 Οκτωβρίου, ο Γιώργος Κακοσαίος αποκάλυψε πως η μητέρα του συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα του όχι μόνο συναισθηματικά, αλλά και πρακτικά, φροντίζοντας το καμαρίνι του με την ίδια αγάπη που το έκανε για τον πατέρα του. Μια οικογενειακή παράδοση, όπως την αποκάλεσε, που συμβολίζει την ενότητα, τη στήριξη και το δέσιμο της οικογένειας Πλούταρχου.
Διαβάστε: Εντυπωσιακή υποδοχή για τον Γιώργο Κακοσαίο από τους Έλληνες ομογενείς με ελληνικές σημαίες (Βίντεο)
Γιώργος Κακοσαίος: «Η μητέρα μου έρχεται, μου φτιάχνει το καμαρίνι… όπως έκανε και στον πατέρα μου τόσα χρόνια»
Ο Γιώργος Κακοσαίος μίλησε με συγκίνηση για τον τρόπο που η μητέρα του εξακολουθεί να τον στηρίζει, αποκαλύπτοντας πως εκείνη αναλαμβάνει να ετοιμάσει το καμαρίνι του πριν από κάθε εμφάνιση — μια συνήθεια που κρατάει δεκαετίες στην οικογένειά τους.«Η μητέρα μου έρχεται, μου φτιάχνει το καμαρίνι, βλέπει τι χρειάζομαι, μου τα αγοράζει και τα φέρνει όλα. Όπως έκανε και στον πατέρα μου τόσα χρόνια, όπως κάνει στην αδερφή μου. Η μάνα είναι πάντα εκεί και στηρίζει με ό,τι δυνάμεις έχει», δήλωσε ο τραγουδιστής, δείχνοντας πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η μητέρα του στη ζωή και την καριέρα του. Η Μαρία Πλούταρχου, άλλωστε, υπήρξε πάντα το ήρεμο στήριγμα πίσω από τις επιτυχίες του συζύγου και πλέον και των παιδιών της, με τον Γιώργο να συνεχίζει αυτόν τον κύκλο αγάπης και αλληλοστήριξης που χαρακτηρίζει την οικογένειά του.
«Στις πρεμιέρες θέλω να είναι από κάτω οι δικοί μου άνθρωποι… Νιώθω ευλογημένος»
Στη συνέχεια, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στις μουσικές του πρεμιέρες και στην ανάγκη να έχει κοντά του τα αγαπημένα του πρόσωπα — κάτι που, όπως αποκάλυψε, έμαθε από τον πατέρα του, Γιάννη Πλούταρχο. Με βαθιά συγκίνηση, δήλωσε: «Στις πρεμιέρες θέλω να είναι από κάτω οι δικοί μου άνθρωποι, έτσι είχαμε μάθει να κάνουμε και στον πατέρα μου τόσα χρόνια. Να πηγαίνουμε στις πρεμιέρες και στα φινάλε του. Έτσι τώρα έρχεται στην πρεμιέρα μου η οικογένειά μου μαζί με φίλους για να με στηρίζουν. Νιώθω ευλογημένος».
En