Η ξαφνική απώλεια της Κίλι Σφακιανάκη σε ηλικία 62 ετών βύθισε στη θλίψη την οικογένεια και τους κοντινούς της ανθρώπους. Η σύζυγος του Νότη Σφακιανάκη έφυγε χθες το βράδυ από τη ζωή, αφήνοντας πίσω της ένα κενό που δύσκολα θα καλυφθεί. Η τραγική ειρωνεία της υπόθεσης είναι πως ο θάνατός της συνέβη ανήμερα των 66ων γενεθλίων του διάσημου τραγουδιστή, με τον οποίο πορεύτηκε σχεδόν 40 χρόνια και απέκτησαν δύο παιδιά. Η είδηση έχει προκαλέσει συγκίνηση σε φίλους, συνεργάτες και τους θαυμαστές του ζευγαριού. Τα τελευταία χρόνια, η Κίλι Σφακιανάκη αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, καθώς έπασχε από Πάρκινσον. Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή «Το Πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα, το σπίτι της είχε μετατραπεί σε άτυπο νοσοκομείο για να καλυφθούν οι ανάγκες της. Παρά τη φροντίδα της οικογένειας και της νοσηλεύτριας, ο θάνατός της ήταν ξαφνικός και σοκαριστικός. Η νοσηλεύτρια ειδοποίησε την κόρη του ζευγαριού, Αφροδίτη, και εκείνη με τη σειρά της ενημέρωσε άμεσα το ΕΚΑΒ.

Διαβάστε: Ο Νότης Σφακιανάκης θρηνεί - Η σύζυγός του, Κίλι, έφυγε - Αποκαλύπτονται οι άγνωστες πλευρές της σχέσης τους 

Όσα αποκάλυψε ο ανιψιός του Νότη Σφακιανάκη για τον θάνατό της

«Η Αφροδίτη βρήκε τη μαμά της σπίτι χωρίς σφυγμό. Την ίδια ώρα ο Απόλλωνας ήταν στην Κω και φυσικά φτάνει τώρα στην Αθήνα μετά τα νέα. Η Αφροδίτη ήταν εκείνη που κάλεσε ο ΕΚΑΒ. Ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα της», ανέφερε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στην εκπομπή Super Katerina. Τι είπε ο ανιψιός του Νότη Σφακιανάκη Ο ανιψιός του Νότη Σφακιανάκη, Κωνσταντίνος Σφακιανάκης, μίλησε σήμερα στην «Super Κατερίνα» και στον Στέφανο Κωνσταντινίδη για την απώλεια. Δεν θέλησε να πει πολλά και ζήτησε από τον δημοσιογράφο να σεβαστεί τη δύσκολη στιγμή που βιώνει για την οικογένεια. «Θα με συγχωρέσετε αλλά δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να μπορέσουμε να συζητήσουμε κάτι τέτοιο. Δύναμη χρειαζόμαστε όλοι μας. Πόσω μάλλον εκείνος, τα παιδιά. Καλό θα ήταν να τα πούμε άλλη στιγμή παρακαλώ πολύ, να είστε καλά», είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Σφακιανάκης.

Η συγκίνηση για την Κίλι Σφακιανάκη

Οι φίλοι και συνεργάτες της οικογένειας εκφράζουν τη θλίψη τους και τον σεβασμό για την Κίλι. Η δημοσιογράφος Ρούλα Χάμου, που τη γνώριζε προσωπικά, ανέφερε με βαθιά συγκίνηση: «Ήμασταν τυχεροί όσοι την γνωρίσαμε και τη συναναστραφήκαμε».

asaa