Η Ελευθερία Κοντογεώργη μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και απάντησε με ευγένεια αλλά σαφήνεια στα πρόσφατα δημοσιεύματα που την εμπλέκουν σε νέα σχέση με τον πολίστα Μάριο Καπότση. Η ηθοποιός, που το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στο επίκεντρο δημοσιότητας για την προσωπική της ζωή, προτίμησε να διατηρήσει χαμηλούς τόνους, εστιάζοντας στη δουλειά της και όχι στις φήμες για τα προσωπικά της.

Διαβάστε: Το νέο ζευγάρι της showbiz; Οι φήμες για Μάριο Καπότση και Ελευθερία Κοντογεώργη φουντώνουν (Εικόνες & Βίντεο)


Οι φήμες για τη σχέση της με τον Μάριο Καπότση

Το τελευταίο διάστημα, η Ελευθερία Κοντογεώργη και ο Μάριος Καπότσης έχουν απασχολήσει έντονα τα lifestyle μέσα, καθώς αρκετά δημοσιεύματα τους θέλουν να είναι το νέο ζευγάρι της πόλης. Οι φήμες ξεκίνησαν από κοινές εμφανίσεις τους σε κοινωνικές εκδηλώσεις και εντάθηκαν όταν ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε κοινή παρέα, χωρίς ωστόσο καμία πλευρά να έχει επιβεβαιώσει τη σχέση. Τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης ασχολήθηκαν εκτενώς με τη φημολογούμενη σχέση της Ελευθερίας Κοντογεώργη και του Μάριου Καπότση, παρουσιάζοντάς τους ως το νέο «ζευγάρι-έκπληξη» της showbiz. Πολλά ρεπορτάζ ανέφεραν ότι οι δυο τους εθεάθησαν μαζί σε χαλαρές στιγμές στην Κρήτη, κάνοντας λόγο για μια σχέση που ξεκίνησε ύστερα από γνωριμία μέσω κοινών φίλων. Οι περισσότερες αναφορές υπογράμμισαν πως, αν και κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι, η χημεία τους είναι εμφανής, με αρκετά δημοσιεύματα να σχολιάζουν πως η ηθοποιός και ο πολίστας δείχνουν «δεμένοι και ευδιάθετοι» στις κοινές τους εμφανίσεις.


Η απάντηση της Ελευθερίας Κοντογεώργη για τον Μάριο Καπότση

Η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» στον Alpha συνάντησε την ηθοποιό, η οποία ρωτήθηκε ευθέως για τη φημολογούμενη σχέση με τον γνωστό πολίστα. Με ψυχραιμία και χαμόγελο, η ίδια απάντησε: «Έχω δει τα δημοσιεύματα. Ό,τι γράφεται το βλέπω. Θέλω τώρα να ασχοληθώ με τα πράγματα της δουλειάς. Θέλω να μιλήσουμε για ό,τι αφορά την παράσταση». Η στάση της Ελευθερίας Κοντογεώργη σχολιάστηκε θετικά στα social media, καθώς η ίδια απέφυγε να τροφοδοτήσει τα σενάρια, διατηρώντας το κύρος και τη διακριτικότητά της.


Οι πρόσφατοι χωρισμοί τπυς και οι συμπτώσεις

Αξίζει να σημειωθεί πως το περασμένο καλοκαίρι η Ελευθερία Κοντογεώργη χώρισε από τον ηθοποιό Κωνσταντίνο Γαβαλά, ενώ ο Μάριος Καπότσης είχε ήδη πάρει διαζύγιο από την Κόνι Μεταξά. Οι παράλληλες προσωπικές αλλαγές των δύο αποτέλεσαν αφορμή για έντονη φημολογία σχετικά με τη νέα τους ζωή. Παρά τα όσα ακούγονται, κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει δημόσια τη σχέση, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, διατηρούν φιλική επαφή και αλληλοεκτίμηση.


Η Ελευθερία Κοντογεώργη εστιάζει στην καριέρα της

Με έντονη θεατρική παρουσία και συνεχείς καλλιτεχνικές συνεργασίες, η Ελευθερία Κοντογεώργη δείχνει να επιθυμεί να αφήσει στην άκρη τα προσωπικά πρωτοσέλιδα και να επικεντρωθεί στα επαγγελματικά της σχέδια. Η ίδια προετοιμάζει νέα θεατρική σεζόν και δηλώνει πως προτιμά να τη γνωρίζει το κοινό μέσα από τη δουλειά της, παρά από τις φήμες.


Παρά τις φήμες η ηθοποιός παραμένει ψύχραιμη και ευγενική

Η Ελευθερία Κοντογεώργη έχει ξεχωρίσει όλα αυτά τα χρόνια για τη σεμνότητα, το ταλέντο και την αυθεντικότητά της. Ακόμα και μέσα στη φημολογία των τελευταίων ημερών, παραμένει ψύχραιμη και ευγενική, επιλέγοντας να διαχειρίζεται τη δημοσιότητα με αξιοπρέπεια και χιούμορ.