Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απόλαυσε ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο χαμόγελα και παιχνίδι με τον γιο του, Πάρη. Ο γνωστός επιχειρηματίας και παρουσιαστής ανέβασε στα social media βίντεο και φωτογραφίες από τις κοινές τους στιγμές, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά πόσο αφοσιωμένος πατέρας είναι.

Διαβάστε: Δημήτρης Αλεξάνδρου: Όλα τα μαγαζιά του και η επιχειρηματική του πορεία


Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου παίζει με τον γιο του Πάρη

Σε ένα από τα βίντεο που ανάρτησε, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δείχνει το σαλόνι του γεμάτο παιχνίδια, με τον μικρό Πάρη να απολαμβάνει το παιχνίδι του με ενθουσιασμό. «Ήρθα να σας δείξω κάποια πράγματα αλλά ο γιος μου εδώ πέρα μεγαλουργεί», σχολίασε ο παρουσιαστής, χαμογελώντας και δείχνοντας με καμάρι τις “δημιουργίες” του μικρού. Η τρυφερή ανάρτηση προκάλεσε πλημμύρα από σχόλια αγάπης και θαυμασμού, με πολλούς διαδικτυακούς φίλους να σχολιάζουν πόσο έχει μεγαλώσει ο Πάρης και πόσο χαρούμενος δείχνει στο πλευρό του μπαμπά του.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου περνά ξέγνοιαστες στιγμές με τον μικρό του Πάρη και μοιράζεται στο διαδίκτυο στιγμιότυπα γεμάτα χαρά και συγκίνηση.

Μια καθημερινότητα γεμάτη τρυφερότητα

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου τα τελευταία χρόνια έχει μιλήσει ανοιχτά για τη νέα του ζωή και την πατρότητα, την οποία χαρακτηρίζει «το πιο όμορφο ταξίδι». Παρότι έχει ένα απαιτητικό επαγγελματικό πρόγραμμα, προσπαθεί να αφιερώνει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί στον γιο του. Όπως έχει αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξη, κάθε στιγμή με τον Πάρη είναι ξεχωριστή. «Με το παιδί μαθαίνεις να ξαναβλέπεις τη ζωή αλλιώς. Οι πιο μικρές στιγμές αποκτούν άλλο νόημα και η λέξη “ευτυχία” αποκτά κυριολεκτική έννοια».

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απόλαυσε ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο χαμόγελα και παιχνίδι με τον γιο του, Πάρη.

Αναδρομή στα παιδικά του χρόνια

Σε μια άλλη πρόσφατη ανάρτηση, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έκανε μια νοσταλγική αναδρομή στα παιδικά του χρόνια, συγκρίνοντας το πώς μεγάλωσαν οι δικές του γενιές με τα σημερινά παιδιά. «Έχω πάρα πολλά αναπάντητα ερωτήματα που θα ήθελα να ήξερα τώρα που μεγαλώνω παιδί… Οι γονείς μας πώς μας παρατάγανε έτσι και δεν φοβόντουσαν τίποτα τόσες ώρες; Σκεφτείτε, σε ηλικία 4,5,6 χρονών, εκεί που μεγαλώσαμε εμείς ανεβαίναμε στα δέντρα, πηδάγαμε… Και το δεύτερο, τώρα συνειδητοποίησα γιατί με χαρά μάς δίνανε στους παππούδες και στις γιαγιάδες 3-4 μήνες το καλοκαίρι». Με τον δικό του απλό και ειλικρινή τρόπο, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δείχνει πώς η πατρότητα τον έχει κάνει να επανεκτιμήσει τις στιγμές, να δει τον κόσμο μέσα από τα μάτια του παιδιού του και να ανακαλύψει ξανά τη χαρά της καθημερινότητας.

«Ήρθα να σας δείξω κάποια πράγματα αλλά ο γιος μου εδώ πέρα μεγαλουργεί», σχολίασε ο παρουσιαστής, χαμογελώντας και δείχνοντας με καμάρι τις “δημιουργίες” του μικρού.

Ένας μπαμπάς γεμάτος αγάπη και χιούμορ

Οι αναρτήσεις του Δημήτρη Αλεξάνδρου ξεχωρίζουν γιατί συνδυάζουν τρυφερότητα, απλότητα και χιούμορ. Δεν επιδιώκει τη δημοσιότητα, αλλά τη φυσικότητα· το να δείξει ότι πίσω από τις κάμερες και τις δουλειές, είναι πάνω απ’ όλα πατέρας. Με κάθε φωτογραφία ή βίντεο, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μας θυμίζει πως οι πιο πολύτιμες στιγμές δεν αγοράζονται, αλλά ζουν μέσα σε ένα παιδικό χαμόγελο, σε μια αγκαλιά και σε ένα “μπαμπά, έλα να παίξουμε”.