Γιάννης Κατινάκης: Το να αγαπάς το παιδί σου πέραν της σεξουαλικότητάς του, είναι το αυτονόητο
"Το χιούμορ ξεκίνησε ως ένας τρόπος επιβίωσης!"
Ο Γιάννης Κατινάκης μίλησε στο ontime24, παραχωρώντας μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης
Ο Γιάννης Κατινάκης παραχώρησε συνέντευξη στο ontime24 και στον Μιχάλη Πρέκα. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην κωμωδία, στη σχέση του με τη Μαρία Καβογιάννη και στη στήριξη που έλαβε από τους γονείς του με την απόφασή του να ασχοληθεί με το θέατρο.
Διαβάστε: Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η αντίδραση σε ερώτηση δημοσιογράφου - "Δεν είμαι παρουσιαστής, είμαι συντονιστής - Οι παρατηρήσεις της Γερονικολού (Βίντεο)
Στη συνέχεια ο γνωστός influencer απάντησε για το πως μπήκε το χιούμορ στη ζωή του: “Το χιούμορ ξεκίνησε ως ένας τρόπος επιβίωσης. Το να το δημιουργώ και να μην είναι οι καταστάσεις τόσο μαύρες και σκοτινές. Αλλά και με το να παίρνω έμπνευση από αυτό, το έπαιρνα και το διοχέτευα εκεί που έπρεπε. Στη συνέχεια έγινε ένας τρόπος άμυνας. Δεν πιστεύω πως χρησιμοποιώ συνέχεια το χιούμορ μου σωστά. Πηγαίνω οχυρωμένος με το χιούμορ για να είμαι πάντα ευχάριστος για να μη δεχθώ απόρριψη!”.
Διαβάστε τη συνέχεια στο ontime24.gr
Διαβάστε: Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η αντίδραση σε ερώτηση δημοσιογράφου - "Δεν είμαι παρουσιαστής, είμαι συντονιστής - Οι παρατηρήσεις της Γερονικολού (Βίντεο)
Γιάννης Κατινάκης: Χωρίς την κωμωδία η ζωή είναι ένα κουνουπίδι νερόβραστο
Ο γνωστός influencer, μίλησε στο ontime24, έπειτα από την εκπομπή στο Rythmo 94,9. Στην αρχή μας μίλησε για την κωμωδία και για την επίδραση που έχει στην ζωή του από μικρό παιδί: «Από μικρός που αρέσει πολύ η κωμωδία. Είχαμε καταλάβει πως το γέλιο είναι η κινητήριο δύναμη και σε ένα κόσμο που από τον πυρήνα του είναι άδικος και εμπεριέχει μια ματαίωση, όλο αυτό το νόημα της ζωής το χρωματίζει πάρα πολύ όμορφα η κωμωδία. Είναι το αλάτι και το πιπέρι, γιατί αλλιώς γεννιέσαι υπάρχεις τελειώνεις».
"Το χιούμορ ξεκίνησε ως ένας τρόπος επιβίωσης!"
Στη συνέχεια ο γνωστός influencer απάντησε για το πως μπήκε το χιούμορ στη ζωή του: “Το χιούμορ ξεκίνησε ως ένας τρόπος επιβίωσης. Το να το δημιουργώ και να μην είναι οι καταστάσεις τόσο μαύρες και σκοτινές. Αλλά και με το να παίρνω έμπνευση από αυτό, το έπαιρνα και το διοχέτευα εκεί που έπρεπε. Στη συνέχεια έγινε ένας τρόπος άμυνας. Δεν πιστεύω πως χρησιμοποιώ συνέχεια το χιούμορ μου σωστά. Πηγαίνω οχυρωμένος με το χιούμορ για να είμαι πάντα ευχάριστος για να μη δεχθώ απόρριψη!”.Διαβάστε τη συνέχεια στο ontime24.gr
En