Σοφία Μουτίδου: "Όσοι πηδ…νται δεν είναι καλοί ηθοποιοί" (Βίντεο)
Η συζήτηση που φούντωσε ξανά
Η Σοφία Μουτίδου επανέρχεται στη συζήτηση για το αν το «κρεβάτι» έχει θέση στην εξέλιξη ηθοποιών, με αιχμηρή τοποθέτηση - «Γιατί τόσο μεγάλη αγωνία να αποδείξουμε ότι είμαστε ο μόνος χώρος στον οποίο το κρεβάτι δεν λειτουργεί»
Το νέο επεισόδιο του «Real View» στο OPEN άναψε ξανά τη δημόσια συζήτηση γύρω από το αν το «κρεβάτι» μπορεί να αποτελέσει μέσο επαγγελματικής ανέλιξης στον χώρο της υποκριτικής. Με αφορμή την πρόσφατη ένταση που είχε ξεσπάσει ανάμεσα στη Σοφία Μουτίδου και τον Απόστολο Γκλέτσο, η εκπομπή φιλοξένησε νέες δηλώσεις που αναζωπύρωσαν τον διάλογο και προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις.
Διαβάστε: Σοφία Μουτίδου: Η εξομολόγηση για τις συνέπειες των δηλώσεών της - "Έχασα δουλειά με το σκηνικό με τον Απόστολο Γκλέτσο" (Βίντεο)
Διαβάστε: Σοφία Μουτίδου: Η εξομολόγηση για τις συνέπειες των δηλώσεών της - "Έχασα δουλειά με το σκηνικό με τον Απόστολο Γκλέτσο" (Βίντεο)
Η τοποθέτηση της Έλενας Χριστοπούλου στο Real View
Η συζήτηση ξεκίνησε με την Έλενα Χριστοπούλου, η οποία θέλησε να βάλει πιο καθαρά όρια στη δημόσια τοποθέτηση γύρω από το θέμα. «Μην πούμε τώρα ότι όλοι πηδ…ντε για να γίνουν καλοί ηθοποιοί και μεγάλα ταλέντα. Έχουν καλούς μάνατζερς, έχουν ανθρώπους που τρέχουν γι’ αυτούς… Αλλά μην το βάλουμε τώρα στο ίδιο τσουβάλι». Η δήλωσή της προσπάθησε να αποφορτίσει τη συζήτηση, επισημαίνοντας ότι η επιτυχία των ηθοποιών στηρίζεται κυρίως σε επαγγελματικές συνεργασίες και σωστή καθοδήγηση, όχι σε σκιώδεις πρακτικές.Η αιχμηρή απάντηση της Σοφίας Μουτίδου
Η Σοφία Μουτίδου πήρε αμέσως τον λόγο και ανέβασε τους τόνους, δίνοντας μια πιο προκλητική διάσταση στη συζήτηση. «Όσοι πηδ…ντε δεν είναι καλοί ηθοποιοί. Αλλά δε σημαίνει ότι όσοι είναι πρώτοι είναι και καλοί ηθοποιοί. Το δεχόμαστε αυτό; Εγώ αναρωτιέμαι, γιατί τόσο μεγάλη αγωνία να αποδείξουμε ότι είμαστε ο μόνος χώρος στον οποίο το κρεβάτι δεν λειτουργεί και ως μέσο καριέρας ηθοποιού». Η τοποθέτησή της άνοιξε ξανά το ζήτημα της αθέμιτης ανέλιξης, θέτοντας ερωτήματα για τον τρόπο λειτουργίας του θεάτρου και της τηλεόρασης διαχρονικά.Η ένταση που είχε προηγηθεί με τον Απόστολο Γκλέτσο
Η συζήτηση στο Real View επανέφερε στη μνήμη τη σκληρή αντιπαράθεση που είχε σημειωθεί πριν από δύο εβδομάδες ανάμεσα στη Σοφία Μουτίδου και τον Απόστολο Γκλέτσο. Ο ηθοποιός είχε δηλώσει ξεκάθαρα ότι διαφωνεί πλήρως με την άποψη ότι η ανέλιξη μέσω "κρεβατιού" αποτελεί υπαρκτό φαινόμενο στον χώρο της υποκριτικής. Εκείνη τη στιγμή, η Σοφία Μουτίδου τον αποκάλεσε «ψεύτη», γεγονός που προκάλεσε έκρηξη εκνευρισμού από τον Γκλέτσο. Ο ηθοποιός αφαίρεσε το μικρόφωνό του και αποχώρησε από το πλατό σε ζωντανή μετάδοση, αφήνοντας την εκπομπή στον αέρα και δημιουργώντας ένα από τα πιο πολυσυζητημένα τηλεοπτικά στιγμιότυπα της χρονιάς.
En