Μαίρη Μηλιαρέση: Η εξομολόγηση για τον σύζυγό της - "Δεν θα μπορούσα να είμαι ποτέ με κανέναν άλλον" (Βίντεο)
Θέλαμε να κάνουμε ένα πάρτι, γι’ αυτό και παντρευτήκαμε, είπε
Η Μαίρη Μηλιαρέση μιλά ανοιχτά για τον γάμο της και τον μεγάλο έρωτα της ζωής της, αποκαλύπτοντας τον λόγο που παντρεύτηκε τον σύζυγό της
Η Μαίρη Μηλιαρέση μίλησε ανοιχτά για την απόφασή της να επισημοποιήσει τη σχέση της με τον αγαπημένο της, Λάμπρο, μετά από δύο χρόνια κοινής πορείας. Η παρουσιάστρια περιέγραψε τον γάμο ως μια προσωπική γιορτή της σχέσης τους, που τους έδωσε τη δυνατότητα να αναζωογονηθούν και να βιώσουν ξανά τη χαρά της ζωής μαζί. Παράλληλα, μίλησε για τη σχέση της με την κόρη της και για την επαγγελματική της διαδρομή στην τηλεόραση, αποκαλύπτοντας πτυχές που μέχρι τώρα δεν είχαν γίνει ευρέως γνωστές. Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε στην εκπομπή Breakfast@Star την Τρίτη 18 Νοεμβρίου, όπου η Μαίρη μίλησε με ειλικρίνεια για όλα όσα την αφορούν τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά.
Διαβάστε: Μαίρη Μηλιαρέση: Παντρεύτηκε τον σύντροφό της με πολιτικό γάμο (Δείτε εικόνες)Η γιορτή της σχέσης και η αναδρομή στην τηλεόραση
Η Μαίρη Μηλιαρέση εξήγησε τον ιδιαίτερο λόγο που αποφάσισαν να παντρευτούν με τον Λάμπρο:«Δεν θα μπορούσα να είμαι ποτέ με κάποιον άλλον άνθρωπο εκτός από αυτόν. Με τον Λάμπρο θέλαμε να κάνουμε ένα πάρτι, γι’ αυτό και παντρευτήκαμε. Ξανανιώσαμε με όλο αυτό. Η κόρη μου θεωρεί τώρα ότι με αποκατέστησε και έχει ηρεμήσει. Τώρα πρέπει να αποκαταστήσουμε και τον μπαμπά της.» Παράλληλα, έκανε αναδρομή στην επαγγελματική της πορεία: «Η αρχική συμφωνία ήταν να ανέβει το κασέ μου, αλλά τέσσερα χρόνια δεν είπα τίποτα. Παρουσιαστής που έκανε δύο χρόνια εκπομπή, πήρε τα διπλάσια λεφτά από μένα που ήμουν εκεί τέσσερα χρόνια. Η “Αγορά του αιώνα” ήταν καινούργια πράγματα για την τηλεόραση του τότε. Στο Ρουκ Ζουκ κάναμε 25% σε καθημερινή βάση.»
Η οικογένεια στο επίκεντρο
Η Μαίρη Μηλιαρέση τόνισε τη σημασία της οικογένειας και τη σύνδεσή της με τη χαρά και την ηρεμία της κόρης της:«Η κόρη μου θεωρεί τώρα ότι με αποκατέστησε και έχει ηρεμήσει. Τώρα πρέπει να αποκαταστήσουμε και τον μπαμπά της.»
En