Χριστίνα Σάλτη: Συγκινήθηκε μιλώντας για τον θάνατό της μητέρας της από καρκίνο -"Ήταν πολύς καιρός που το παλεύαμε" (Βίντεο)
Τον Αύγουστο που ήμασταν δύσκολα, δεν μπορούσα να πάω σε κάποιες δουλειές, δήλωσε η τραγουδίστρια
Σπαρακτική εξομολόγηση της Χριστίνας Σάλτη για τη μάχη της μητέρας της με τον καρκίνο και την τελευταία τους στιγμή μαζί
Η Χριστίνα Σάλτη άνοιξε την καρδιά της και μίλησε με μεγάλη συγκίνηση για την απώλεια της μητέρας της, η οποία έφυγε από τη ζωή τον Σεπτέμβριο, νικημένη από τον καρκίνο. Σε μία εξομολόγηση γεμάτη ειλικρίνεια και τρυφερότητα, η δημοφιλής τραγουδίστρια περιέγραψε τη βαθιά σχέση που είχε με τη μητέρα της, τις δύσκολες στιγμές κατά τη διάρκεια της ασθένειάς της και το πώς βιώνει την απουσία της σήμερα. Μέσα από την προσωπική της εμπειρία, τόνισε παράλληλα τη σημασία της πρόληψης και των τακτικών εξετάσεων για όλους.
Διαβάστε: Χριστίνα Σάλτη: "Η μάνα μου δεν έχει πεθάνει, γιατί είναι στην καρδιά μου" - Το σπαρακτικό αντίο στη μητέρα της
Χριστίνα Σάλτη:Η μάχη της μητέρας της και η προσωπική της θλίψη
Η Χριστίνα Σάλτη εξήγησε πώς αντιμετώπισε τις τελευταίες εβδομάδες της ζωής της μητέρας της και τις προτεραιότητές της εκείνη την περίοδο:«Ήταν πολύς καιρός που το παλεύαμε, επομένως ήταν αλλού η ενέργειά μου. Έφυγε από καρκίνο. Με τη μαμά μου ήμασταν τα πάντα, ζευγάρι, φίλες, μαμά, κόρη. Έχω και μια αδερφή. Τον Αύγουστο που ήμασταν δύσκολα, δεν μπορούσα να πάω σε κάποιες δουλειές. Έπρεπε να είναι κάποιος μαζί της. Ο καρκίνος ξεκίνησε από το παχύ έντερο, επομένως παιδιά, πρόληψη. Άργησε πολύ να το βρει. Ήταν τρίτου βαθμού. Δεν είχε σημάδια. Πίστευα ότι αν πάθαινε κάτι η μαμά μου θα πέθανα, αλλά το αντιμετωπίζω. Είχα ενοχές επειδή έβγαινα και τραγουδούσα, ενώ η μητέρα μου ήταν στο νοσοκομείο». Η τραγουδίστρια τόνισε επίσης πόσο σημαντική είναι η πρόληψη και οι τακτικές εξετάσεις, εξηγώντας πως η απώλεια της μητέρας της την οδήγησε να προσέξει τη δική της υγεία και να φροντίζει για τους συγγενείς της:«Σκέφτομαι ότι αύριο μπορεί να συμβεί και σε εμένα. Κάνω εξετάσεις και εγώ. Όλοι μου οι συγγενείς μετά τη μαμά μου πήγαν στο γιατρό».
Οι τελευταίες στιγμές και οι αναμνήσεις που συγκινούν
Η Χριστίνα περιέγραψε με τρυφερότητα τις στιγμές που μοιράστηκε με τη μητέρα της όσο νοσηλευόταν και πώς αυτές την έχουν δυναμώσει:«Δεν την πίκρανα, δεν με πίκρανε. Με έκανε πιο δυνατή τώρα η σχέση μας. Αγαπιόμασταν πολύ. Στο νοσοκομείο μου έλεγε "σε λατρεύω". Μου έλεγε "μ’αγαπάς;" της έλεγα "σ’αγαπώ"». Με συγκίνηση μοιράστηκε και ένα όνειρο που είχε πρόσφατα, όπου ένιωσε ότι η μητέρα της της στέλνει ένα μήνυμα ειρήνης και ηρεμίας: «Την είδα μια φορά στον ύπνο μου. Περπατούσαμε πολύ ήρεμα στο χωριό της σε έναν δρόμο πολύ καθαρό κι αυτή κάποια στιγμή έστριψε να πάει σε ένα σπίτι με λουλούδια. Δεν μιλήσαμε, δεν είπαμε κάτι».
En