Το επεισόδιο ανάμεσα στον Απόστολο Γκλέτσο και τη Σοφία Μουτίδου στην εκπομπή «Real View» συγκέντρωσε τα βλέμματα του τηλεοπτικού κοινού, καθώς οι τόνοι ανέβηκαν πολύ γρήγορα και η κατάσταση φάνηκε να ξεφεύγει από τον έλεγχο. Σε αυτό το πλαίσιο, η Δάφνη Καραβοκύρη μοιράστηκε τη δική της ανησυχία για τη σοβαρότητα του περιστατικού, εκφράζοντας τον φόβο της για πιθανή χειροδικία. Το συμβάν συνέβη μόλις στη δεύτερη εκπομπή μετά την πρεμιέρα, γεγονός που έκανε την ένταση ακόμα πιο εμφανή και την εμπειρία ιδιαίτερα δύσκολη για όλους τους εμπλεκόμενους. Ο Απόστολος Γκλέτσος και η Σοφία Μουτίδου ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση σχολιάζοντας τη δήλωση του Στράτου Τζώρτζογλου ότι «το θέατρο είναι ένα μεγάλο κρεβάτι». Η Σοφία Μουτίδου υποστήριξε τη συγκεκριμένη άποψη, ενώ ο ηθοποιός εξέφρασε πλήρη διαφωνία. Η ένταση κορυφώθηκε όταν η Μουτίδου χαρακτήρισε τον Γκλέτσο «ψεύτη», με αποτέλεσμα εκείνος να αφαιρέσει το μικρόφωνό του και να αποχωρήσει από το πλατό.

Διαβάστε: Γρηγόρης Πετράκος: "Οι άνθρωποι δεν πέθαιναν από τον COVID αλλά από τα νοσοκομεία" - "Μετακόμισε σε άλλη χώρα", του είπε η Δάφνη Καραβοκύρη στον αέρα (Βίντεο)

Η ανησυχία της Δάφνης Καραβοκύρη

Αναφερόμενη στο επεισόδιο, η Δάφνη Καραβοκύρη τόνισε το σοβαρό ενδεχόμενο που φοβήθηκε:«Φοβήθηκα ότι μπορεί να σήκωνε το χέρι του». Η δημοσιογράφος εξήγησε στην συνέχεια πώς συνέβη η ένταση σε μια στιγμή που όλοι προσπαθούσαν να διαχειριστούν την κατάσταση: «Το περιστατικό με τον Απόστολο Γκλέτσο το συζητάμε μεταξύ μας, με διαφορετικά ηχοχρώματα κάθε φορά, αλλά πίσω δεν μπορούμε να το αφήσουμε. Να θυμίσω ότι έγινε και στη δεύτερη εκπομπή»

Μετάνιωσε που δεν αντέδρασε

Παράλληλα, η Δάφνη Καραβοκύρη παραδέχτηκε ότι θα ήθελε να είχε ενεργήσει διαφορετικά τη στιγμή που συνέβη το περιστατικό:«Μετάνιωσα που δεν τοποθετήθηκα στο περιστατικό με τον Απόστολο Γκλέτσο. Ήθελα να είχα υπάρξει δίπλα στη Σοφία και το έχω συζητήσεις μαζί της και θεωρώ ότι ήταν θέμα άστοχης δικής μου διαχείρισης». Και πρόσθεσε για τη σοβαρότητα της κατάστασης και τα όρια που δεν πρέπει να ξεπερνιούνται: «Νομίζω ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν θα έπρεπε να τις ανέχεται κανείς. Εγώ όντως φοβήθηκα ότι μπορεί να σήκωνε το χέρι του, όπως και είπε ότι θα κάνει, στη Σοφία»