Φαίη Σκορδά: "Οτιδήποτε κάνω, από το botox μέχρι τα νύχια, θέλω πάντα να πληρώνω", ξεκαθάρισε στον αέρα (Βίντεο)
«Στα μπουζούκια δεν έχει τύχει να πληρώσω ποτέ», δήλωσε η παρουσιάστρια του MEGA
Η Φαίη Σκορδά μιλάει ανοιχτά για τις προσωπικές της επιλογές ομορφιάς, από το botox μέχρι τα νύχια, και ξεκαθαρίζει ότι πάντα θέλει να πληρώνει η ίδια για ό,τι κάνει
Διαβάστε: Η Φαίη Σκορδά σε ρόλο μοντέλου: Η εντυπωσιακή εμφάνιση στην πασαρέλα της Athens Fashion Week - Το αστραφτερό φόρεμα που έκλεψε την παράσταση (Εικόνες)
Η άποψη της Φαίης Σκορδά για τα προσωπικά της έξοδα
Η ίδια εξήγησε ξεκάθαρα τη φιλοσοφία της: «Θέλω να πω κάτι, δεν έχω πάει πάρα πολλές φορές στα μπουζούκια. Αλλά πραγματικά, τώρα συνειδητοποίησα μόλις ότι δεν έχω πληρώσει ποτέ. Ενώ μου αρέσει σαν άνθρωπος πάντα, οτιδήποτε κάνω, από τη γιατρό μου που θα πάω να κάνω το botox μέχρι τα νύχια μου, εγώ θέλω να πληρώνω. Δε μου αρέσει καθόλου στα προσωπικά μου έξοδα να μην πληρώνω. Στα μπουζούκια δεν έχω πληρώσω ποτέ. Δεν έχει τύχει, γιατί είμαι καλεσμένη. Γι’ αυτό. Εννοώ ότι είμαι καλεσμένη σε μια παρέα».
En