Αποκλειστικό: Συνεργασία - έκπληξη για την Αλεξάνδρα Νίκα με το brand Celia Kritharioti 5226 (Εικόνα)
Όλες οι λεπτομέρειες
Η Αλεξάνδρα Νίκα συνεργάζεται Σήλια Κριθαριώτη και την αδερφή της Λένια για μια μοναδική συλλογή παιδικών και γυναικείων πιτζαμών, που συνδυάζει πολυτέλεια, στυλ και τη ζεστασιά της προσωπικής σχέσης μεταξύ τους
Η Αλεξάνδρα Νίκα συνεργάζεται με το brand Σήλια Κριθαριώτη 5226. Η σύζυγός του Κωνσταντίνου Αργυρού είναι γνωστό ότι διατηρεί άριστες σχέσεις με την γνωστή σχεδιάστρια καθώς είχε σχεδιάσει το νυφικό της αλλά και είχε εμπιστευτεί και τα βαφτιστικά του γιου τους Βασίλη.
Η αδελφή της Σήλιας, Λένια Κριθαριώττη που ασχολείται με το brand 5226 επιμελήθηκαν μια σειρά με παιδικές και γυναικείες πιτζάμες οι οποίες θα πωλούνται στο e - shop του 5226.
Η Λένια Κριθαριώτη που διαθέτει καταστήματα στον Πειραιά συνεργάστηκε άψογα με την Αλεξανδρα Νίκα και όπως βλέπετε στο αποκλειστικό στιγμιότυπο το αποτέλεσμα ειναι φαναταστικό.
En