Αθηνά Οικονομάκου: Στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τον Μπρούνο Τσερέλα και τα παιδιά της - Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η ηθοποιός
Σε γιορτινό κλίμα το αγαπημένο ζευγάρι
Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα μοιράζονται στιγμές χαράς και γιορτινής μαγείας, στολίζοντας μαζί το χριστουγεννιάτικο δέντρο και φέρνοντας το πνεύμα των Χριστουγέννων στο σπίτι τους.
Η Αθηνά Οικονομάκου άνοιξε με χαρά τη χριστουγεννιάτικη σεζόν στο σπίτι της, φέρνοντας το πνεύμα των γιορτών μέσα στην καθημερινότητά της. Μαζί με τον σύντροφό της, Μπρούνο Τσερέλα, και τα παιδιά της, η ηθοποιός δημιουργεί εικόνες γεμάτες ζεστασιά, χαρά και οικογενειακή μαγεία. Το σαλόνι της γεμίζει χρώματα, φωτάκια και στολίδια που μεταφέρουν αμέσως τους θεατές στην καρδιά των Χριστουγέννων, ενώ οι στιγμές που μοιράζεται με την οικογένειά της αποτυπώνουν την τρυφερή πλευρά της καθημερινότητάς τους. Η Αθηνά, γνωστή για το φιλόξενο και ζεστό σπίτι της, μοιράζεται συχνά τις προσωπικές της στιγμές με τους followers της, και αυτή τη φορά το Instagram έγινε το σκηνικό για να δείξει την οικογενειακή μαγεία. Το βίντεο που ανέβασε αποτυπώνει την οικογενειακή ατμόσφαιρα και τη χαρά της γιορτής, προσφέροντας ένα μικρό αλλά ζωντανό κομμάτι της καθημερινότητάς τους.
Διαβάστε: Μάξιμος, Σιέννα και Brunito: Η πιο γλυκιά χριστουγεννιάτικη ομάδα στο σπίτι της Οικονομάκου - Στόλισαν το δέντρο (Εικόνες)
Διαβάστε: Μάξιμος, Σιέννα και Brunito: Η πιο γλυκιά χριστουγεννιάτικη ομάδα στο σπίτι της Οικονομάκου - Στόλισαν το δέντρο (Εικόνες)
Αθηνά Οικονομάκου και Μπρούνο Τσερέλα: Το δέντρο και η γιορτινή ατμόσφαιρα
Η Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο μαζί με τον Μπρούνο Τσερέλα και τα παιδιά της στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο και μοιράστηκε την διαδικασία με τους followers της: "Happy December 1st!!! Good morning and happy new month. Here’s to a magical December. #home #family #itsbeginingtolookalotlikechristmas".
En