Η Ιωάννα Τούνη, γνωστή Instagrammer και επιχειρηματίας, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την ψυχοσωματική και συναισθηματική της κατάσταση, αποκαλύπτοντας πόσο δύσκολους ήταν οι τελευταίοι μήνες για εκείνη. Μετά τη διακοπή της πολύκροτης δίκης για την υπόθεση του revenge porn, η Τούνη φαίνεται να προσπαθεί να βρει ξανά ισορροπία στη ζωή της, επιστρέφοντας σε καθημερινές συνήθειες που τη βοηθούν να νιώθει καλύτερα και πιο δυνατή. Λίγες ημέρες μετά τη διακοπή της δίκης, η Ιωάννα Τούνη προχώρησε σε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράζοντας με τους followers της την επιστροφή της στις προπονήσεις, ως έναν τρόπο να διαχειριστεί την ψυχολογική και σωματική καταπόνηση που βίωνε τους τελευταίους μήνες.

Διαβάστε: "Οι απειλές ξεκίνησαν με επώνυμα μηνύματα" λέει ο δικηγόρος της Ιωάννας Τούνη - Νέες αποκαλύψεις για τη δίκη της Ιωάννας Τούνη (Βίντεο) 

Ιωάννα Τούνη: «Δεν είμαι καθόλου καλά ψυχοσωματικά – Επιστρέφω στις προπονήσεις για να νιώσω καλύτερα»

Η Ιωάννα Τούνη εξήγησε τους λόγους που την ώθησαν να πάρει αυτή την απόφαση: «Η αλήθεια είναι πως δεν είμαι καθόλου καλά ψυχοσωματικά τους τελευταίους μήνες, απλά επειδή με βλέπω ολοένα και πιο βαλτωμένη με όλα όσα συμβαίνουν και επειδή το δικαστήριο που τόσο περίμενα πήγε πάλι μήνες μετά και δεν ξέρω πόσο ακόμα θα τραβήξει, είπα να λάβω δράση και να προσπαθήσω να με βοηθήσω να νιώσω λίγο καλύτερα! Οπότε θα ξεκινήσω πάλι προπονήσεις και δραστηριότητες όσο μπορώ και περνάει από το χέρι μου».


Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης για την υπόθεση του revenge porn, έχοντας στο πλευρό της τον δικηγόρο της, Μιχάλη Δημητρακόπουλο, καθώς και τη στενή της φίλη, Στέλλα Πάσσαρη, ενώ στην αίθουσα ήταν παρών και ο σύντροφός της. Η διαδικασία πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών και διεκόπη έπειτα από σύντομο χρονικό διάστημα. Η νέα ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης ορίστηκε για τις 23 Ιανουαρίου 2026.