Φαίη Ξυλά: "Εξηγώ στον γιο μου ότι μπορεί να γνωρίσω κάποιον άντρα, μικρότερος το έπαιρνε καλύτερα", αποκάλυψε (Βίντεο)
Για την τηλεόραση, τον γιο της Πάρη, την προσωπική ζωή και τη μητρότητα
Η Φαίη Ξυλά αποκαλύπτει πώς διαχειρίζεται την προσωπική της ζωή μπροστά στο παιδί της
Η Φαίη Ξυλά, η γνωστή ηθοποιός με σημαντική πορεία σε τηλεόραση και θέατρο, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό Σαββατοκύριακο», όπου μίλησε ανοιχτά για τα τηλεοπτικά της σχέδια, την προσωπική της ζωή, τη μητρότητα και τις επιλογές που καθορίζουν την καθημερινότητά της. Παράλληλα, αναφέρθηκε με ειλικρίνεια σε επαγγελματικές προτεραιότητες και σε ανθρώπους που την επηρεάζουν στο χώρο της υποκριτικής. Η ίδια τόνισε ότι παραμένει χαμηλών τόνων και προσπαθεί να διατηρεί την ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και την οικογένειά της. Στη συνέντευξη, η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για την καριέρα της, την προσωπική της ζωή και τη μητρότητα, εξηγώντας τις σκέψεις και τα συναισθήματά της μέσα από ειλικρινείς δηλώσεις:
Διαβάστε:Φαίη Ξυλά: "Όταν το χρειάζομαι θα απευθυνθώ και σε ειδικό" - Η εξομολόγηση για τους συντρόφους της και τον γιο της (Βίντεο)Φαίη Ξυλά: «Το χώρο της υποκριτικής τον θεωρώ υπέροχο και όχι ένα μεγάλο κρεβάτι»
Αρχικά, η Φαίη Ξυλά αναφέρθηκε στα τηλεοπτικά της σχέδια και στην επαφή της με το γύρισμα: «Δεν έτυχε κάτι να με ιντριγκάρει. Βέβαια θα κάνω ένα guest στον σταθμό σας, στη σειρά “Σούπερ ήρωες” του ΑΝΤ1. Μου έλειψε λίγο το γύρισμα. Αν προκύψει κάτι που με ενδιαφέρει και μπορώ να το συνδυάσω και πρακτικά, πολύ ευχαρίστως».
«Δεν είμαι ανοιχτός άνθρωπος…»
Στη συνέχεια, μίλησε για την προσωπική της ζωή και πώς χειρίζεται τα πολύ προσωπικά ζητήματα: «Δεν είμαι ανοιχτός άνθρωπος, τα πολύ προσωπικά μου θα τα συζητήσω με τους φίλους μου. Και πριν το διαζύγιο ήμουν έτσι. μόνο με τον Κωνσταντίνο που παντρευτήκαμε έγινε γνωστή η σχέση μας».
«Φυσικά και έχω μέρος στο πίσω μέρος του μυαλού ότι μπορεί να γνωρίσω έναν άλλον άνθρωπο…»
Η ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης στη μητρότητα και στη σχέση της με τον γιο της, εξηγώντας πώς διαχειρίζεται την προσωπική της ζωή: «Ως μαμά είμαι χαλαρή γενικά, έχω τις στιγμές που μπορεί να μου γυρίσει ο εγκέφαλος. Αλλά συζητάμε πολύ, όλα γίνονται με κουβέντα και εξήγηση, κι ας παίρνει κάποιο χρόνο. Αν κάτι δεν γίνεται να το κάνω με το παιδί, θα το απορρίψω». Παράλληλα η Φαίη Ξυλά είπε: «Φυσικά και έχω μέρος στο πίσω μέρος του μυαλού ότι μπορεί να γνωρίσω έναν άλλον άνθρωπο και αυτό το εξηγώ και στο παιδί μου. Η μαμά του είναι και επαγγελματίας, είναι και γυναίκα που μπορεί να γνωρίσει έναν άλλον άντρα και το παιδί έχει τελείως άλλη θέση. Πρέπει να καταλάβει ότι αυτό μπορεί να συμβεί είτε με τη μαμά του, είτε με τον μπαμπά του, αφού δεν είναι μαζί. Μικρότερος το έπαιρνε καλύτερα, όσο μεγαλώνει νομίζω πως είναι λίγο πιο κτητικός». Τέλος, η Φαίη Ξυλά αναφέρθηκε στην αντικατάσταση του Στάθη Μαντζώρου στην παράσταση λόγω προβλήματος υγείας και εξέφρασε την ανησυχία της για τον συνάδελφό της: «Δυστυχώς έχει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, ελπίζουμε και ευχόμαστε να πάει καλά. Αναγκαστικά φέτος έγινε αντικατάσταση με τον εξαιρετικό Βασίλη Κούκουρα. Στο πίσω μέρος του μυαλού μας υπάρχει ο Στάθης συνεχώς».
En