Η Αθηνά Οικονομάκου έβαλε τέλος στα δημοσιεύματα που τη θέλουν να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Μπρούνο Τσερέλα το καλοκαίρι του 2026. Με χαμόγελο και ειλικρίνεια, η γνωστή επιχειρηματίας ξεκαθάρισε πως οι φήμες δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, ενώ η στενή της φίλη, Μαίρη Συνατσάκη, στάθηκε δίπλα της, επιβεβαιώνοντας με χιούμορ τα λόγια της.

Διαβάστε: Η αινιγματική δήλωση της Λένας Δροσάκη για τον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου: "Δεν θα απαντήσω αν θα είμαι κουμπάρα" (Βίντεο)


Η διάψευση της Αθηνάς Οικονομάκου για τον γάμο

Κατά τη διάρκεια δηλώσεων στις κάμερες, το βράδυ της Τρίτης 9 Δεκεμβρίου 2025, η Αθηνά Οικονομάκου ρωτήθηκε για τις φήμες που την ήθελαν να παντρεύεται μέσα στον Ιούνιο του 2026 στην Πάρο. Εκείνη γέλασε αμήχανα πριν απαντήσει κατηγορηματικά: «Είναι όλα ψέματα». Όταν ο δημοσιογράφος τη ρώτησε αν θα βρίσκεται στην Πάρο «γύρω στις 10 με 16 Ιουνίου», η ίδια απάντησε άμεσα: «Όχι».


Το μικρό "παράθυρο" για γάμο στο μέλλον

Παρότι διέψευσε τις φήμες, η επιχειρηματίας άφησε μια διακριτική νότα… μυστηρίου. «Δεν ξέρω πώς κυκλοφόρησε ότι θα παντρευτώ. Είναι ψέματα όλα. Θα φανεί στο μέλλον αλλά είναι όλα ψέματα». Με αυτή την απάντηση, πάγωσε τα σενάρια αλλά δεν απέκλεισε τις εκπλήξεις.

Η Αθηνά Οικονομάκου απαντά με χιούμορ στις φήμες περί γάμου με τον Μπρούνο Τσερέλα και ξεκαθαρίζει πως «είναι όλα ψέματα», αφήνοντας όμως ένα μικρό «παραθυράκι» για το μέλλον.


Η παρέμβαση της Μαίρης Συνατσάκη

Η στενή της φίλη, Μαίρη Συνατσάκη, που βρισκόταν δίπλα της κατά τη διάρκεια των δηλώσεων, υπερασπίστηκε με χιούμορ τη φίλη της λέγοντας: «Δεν έχω πάρει προσκλητήριο, οπότε δεν ισχύει». Το στιγμιότυπο προκάλεσε χαμόγελα και έδωσε έναν πιο ανάλαφρο τόνο στη συζήτηση γύρω από τις φήμες.


Η σχέση του ζευγαριού και η Πάρος

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα κρατούν τη ζωή τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο δεν κρύβουν την αγάπη τους για την Πάρο, με την επιχειρηματία να παραδέχεται: «Ο Μπρούνο λατρεύει την Πάρο και εμένα μου αρέσει πολύ». Η κοινή τους παρουσία στο νησί τα προηγούμενα καλοκαίρια ίσως αποτέλεσε αφορμή για τη γέννηση των φημών περί καλοκαιρινού γάμου.