Άννα Φόνσου: Τα συγκινητικά λόγια για τον θάνατο του Αλμπέρτο Εσκενάζυ - "Δεν αντέχω να μη σε ξαναδώ" (Εικόνα)
Δεν αντέχω να σε αποχαιρετήσω, έγραψε σε ανάρτησή της η ηθοποιός
Η αγαπημένη ηθοποιός εκφράζει τον πόνο και τη συγκίνησή της για την απώλεια του Αλμπέρτο Εσκενάζυ, μιλώντας με λόγια γεμάτα συναίσθημα και αδυναμία να αποχωριστεί τον φίλο και συνεργάτη της
Ο καλλιτεχνικός κόσμος θρηνεί τον χαμό του Αλμπέρτο Εσκενάζυ, του σπουδαίου ηθοποιού που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στο θέατρο και τον κινηματογράφο. Η είδηση του θανάτου του στα 73 του χρόνια, από τον καρκίνο, προκάλεσε συγκίνηση σε φίλους, συναδέλφους και θαυμαστές, ενώ πολλοί έσπευσαν να τον τιμήσουν μέσα από δημόσιες αναρτήσεις και αφιερώματα στα social media. Ανάμεσά τους, η αγαπημένη ηθοποιός Άννα Φόνσου, η οποία διατηρούσε φιλική και επαγγελματική σχέση με τον ηθοποιό, θέλησε να εκφράσει τον πόνο της και την αγάπη της για τον χαμένο φίλο και συνεργάτη της.
Διαβάστε: Άννα Φόνσου για την Ζωζώ Σαμπουτζάκη που εμφανίστηκε με αναπηρικό αμαξίδιο: "Τις τελευταίες ημέρες κατάφερε και σηκώνεται" (Βίντεο)Η συγκινητική ανάρτηση της Άννας Φόνσου για τον Αλμπέρτο Εσκενάζι
Στον επίσημο λογαριασμό του ιδρύματος «Σπίτι του Ηθοποιού» στο Facebook, η Άννα Φόνσου δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία από παράσταση στην οποία συμμετείχαν μαζί. Στην ανάρτησή της, η ηθοποιός δεν έκρυψε τη βαθιά της θλίψη και την αδυναμία της να αποχαιρετήσει τον φίλο της. Όπως έγραψε χαρακτηριστικά, η απουσία του είναι κάτι που δεν μπορεί να αποδεχτεί και η καρδιά της γεμίζει πόνο για την απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου που υπήρξε τόσο σημαντικό στη ζωή της. «Αχ αγαπημένε μου, έφυγες και εσύ, πέταξες μακριά μας. Βιάστηκες να μας αφήσεις και εμείς που τόσο σε αγαπήσαμε πως θα ζήσουμε με την απουσία σου; Έφυγαν όλοι από κοντά μου. Όχι και εσύ. Δεν αντέχω να σε αποχαιρετήσω, δεν αντέχω να μη σε ξαναδώ. Δεν μπορώ να σου πω αντίο, παρά μόνο πόσο σε αγαπώ», ανέφερε η ηθοποιός στη δημοσίευση, εκφράζοντας την ανείπωτη θλίψη και την αγάπη της για τον φίλο και συνεργάτη της.
En