Ο δημοσιογράφος της εκπομπής "Πρωινό Σαββατοκύριακο" του ANT1, υποδέχθηκε φίλους και συνεργάτες στο «ZU Champagneria» της Πλατείας Αγίας Ειρήνης, σε μια βραδιά που τα είχε όλα. Ζεστασιά, « lifestyle» αύρα και άρωμα τηλεόρασης.

Αν και για το κοινό της Αθήνας ο Λευτέρης Κουμαντάκης αποτελεί ένα από τα πιο υποσχόμενα "φρέσκα" πρόσωπα της σεζόν, ο ίδιος κουβαλά μια πολύτιμη αποσκευή 14 ετών στην περιφερειακή τηλεόραση. Το κάλεσμα του δημοσιογράφου βρήκε άμεση ανταπόκριση, με το ατμοσφαιρικό «ZU Champagneria» να γεμίζει από γνωστά πρόσωπα. Στο πλευρό του βρέθηκαν συνάδελφοι από τον ANT1, που τον αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή, πρόσωπα από τον χώρο του θεάτρου και δημοσιογράφοι από άλλα τηλεοπτικά δίκτυα, αποδεικνύοντας πως οι καλές φιλίες και η εκτίμηση ξεπερνούν τον τηλεοπτικό "αέρα".

Η βραδιά κύλησε με ανταλλαγές ευχών λόγω και της χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας αλλά και με...  πειράγματα για τα τηλεοπτικά δρώμενα ! 

koum__2_
koum__3_
koum__4_
koum__5_
koum__6_
koum__7_
koum__8_
koum__9_