Ιωάννα Τούνη: Ταξίδεψε στο Παρίσι με τον γιο της - Οι φωτογραφίες που κλέβουν την παράσταση (Εικόνες)
Η Instagrammer πόζαρε με το παιδί της με φόντο τον Πύργο του Άιφελ
Η Ιωάννα Τούνη μαγεύει στο Παρίσι με τον γιο της, μοιράζοντας ατμοσφαιρικά στιγμιότυπα από το ταξίδι τους
Η Ιωάννα Τούνη ταξιδεύει στο Παρίσι με τον γιο της, τον Πάρη, προσφέροντας στους διαδικτυακούς της φίλους μοναδικές εικόνες από την παραμυθένια γαλλική πρωτεύουσα. Η δημοφιλής Instagrammer, που συχνά μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της, δεν θα μπορούσε να μην απαθανατίσει τη στιγμή με τον Πύργο του Άιφελ να δεσπόζει στο φόντο.
Διαβάστε: Κίνηση ανθρωπιάς από την Ιωάννα Τούνη: Χαρίζει τα παιχνίδια του γιου της Πάρη σε παιδιά που τα έχουν ανάγκη (Βίντεο)
Διαβάστε: Κίνηση ανθρωπιάς από την Ιωάννα Τούνη: Χαρίζει τα παιχνίδια του γιου της Πάρη σε παιδιά που τα έχουν ανάγκη (Βίντεο)
Τούνη: Μαγευτικές στιγμές στο Παρίσι με τον γιο της
Στα δημοσιευμένα στιγμιότυπα, η Τούνη ποζάρει είτε μόνη της είτε κρατώντας στην αγκαλιά της τον γιο της, χαρίζοντας στους ακολούθους της μια γεύση από τις διακοπές τους στην πόλη του φωτός. Η ατμόσφαιρα, η θέα και η ζεστασιά της μητρικής παρουσίας συνθέτουν εικόνες που αποπνέουν οικογενειακή θαλπωρή και κομψότητα.Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
En