Η Ιωάννα Τούνη εξηγεί γιατί αποσύρθηκε από τα social media: "Είμαι όλη μέρα με τον Πάρη, είμαι κι εγώ λίγο κρυωμένη"
"Τρελάθηκα, φρίκαρα αρκετά όταν είχε 40 πυρετό"
Η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε τον λόγο που «εξαφανίστηκε» από τα social media, μιλώντας ανοιχτά για την περιπέτεια υγείας του γιου της Πάρη και τη δύσκολη καθημερινότητα των τελευταίων ημερών.
Την απουσία της από τα social media εξήγησε η Ιωάννα Τούνη, αποκαλύπτοντας πως τις τελευταίες ημέρες η προτεραιότητά της είναι αποκλειστικά ο γιος της, Πάρη. Η γνωστή influencer μοιράστηκε με τους followers της στιγμές από την καθημερινότητά τους, κάνοντας γνωστό ότι ο μικρούλης αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, ενώ και η ίδια δεν είναι στα καλύτερά της.
Διαβάστε: Ιωάννα Τούνη: Το νέο βίντεο με τον μικρό Πάρη που δημοσίευσε - Η κατάσταση της υγείας του και η πολύτιμη συμβουλή ψυχολόγου (Εικόνα & Βίντεο)
Στο ίδιο story, η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε ότι εκτός από τον γιο της, δεν είναι καλά ούτε η ίδια. «Παράλληλα είμαι κι εγώ λίγο κρυωμένη, δεν ξέρω από πού προέκυψε αυτό…», είπε, δείχνοντας πως οι τελευταίες ημέρες είναι απαιτητικές τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά.
Η στάση της Ιωάννας Τούνη δείχνει ξεκάθαρα ότι, παρά τη συνεχή παρουσία της στα social media, όταν πρόκειται για το παιδί της, όλα μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα. Η προσωρινή της «εξαφάνιση» δεν ήταν τίποτα άλλο από μια συνειδητή επιλογή, ώστε να βρίσκεται δίπλα στον γιο της μέχρι να ξεπεράσει την περιπέτεια υγείας.
Διαβάστε: Ιωάννα Τούνη: Το νέο βίντεο με τον μικρό Πάρη που δημοσίευσε - Η κατάσταση της υγείας του και η πολύτιμη συμβουλή ψυχολόγου (Εικόνα & Βίντεο)
Η Ιωάννα Τούνη και η περιπέτεια υγείας του Πάρη
Όπως είχε ήδη αναφέρει μέσα από stories της, ο μικρός Πάρης επέστρεψε από την Αθήνα με υψηλό πυρετό, γεγονός που ανησύχησε ιδιαίτερα την Ιωάννα Τούνη. Χωρίς δεύτερη σκέψη, τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διέγνωσαν ωτίτιδα. Από εκείνη τη στιγμή, η καθημερινότητά της άλλαξε πλήρως, με τη μητρότητα να μπαίνει, όπως πάντα, πάνω από κάθε άλλη δραστηριότητα.«Έχω πάρει λίγο χρόνο off από τα social»
Η ίδια εξήγησε στους διαδικτυακούς της φίλους γιατί τις τελευταίες ημέρες ήταν σχεδόν απούσα από το Instagram. «Έχω πάρει λίγο χρόνο off από τα social… γιατί είμαι όλη μέρα με τον Πάρη, που έχει ωτίτιδα και κάνουμε αγκαλίτσα και χαδάκια στον καναπέ», έγραψε χαρακτηριστικά σε story που δημοσίευσε την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2026.
Η Ιωάννα Τούνη είναι κι εκείνη κρυωμένη
Στο ίδιο story, η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε ότι εκτός από τον γιο της, δεν είναι καλά ούτε η ίδια. «Παράλληλα είμαι κι εγώ λίγο κρυωμένη, δεν ξέρω από πού προέκυψε αυτό…», είπε, δείχνοντας πως οι τελευταίες ημέρες είναι απαιτητικές τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά.Το βίντεο από τον γιατρό και το «γενναίο μωράκι»
Λίγες ώρες αργότερα, η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε νέο υλικό από την επίσκεψη στον γιατρό, καταγράφοντας τη στιγμή που ο μικρός Πάρης εξεταζόταν και ακολουθούσε τις οδηγίες του ειδικού. «Το γενναίο μου μωράκι», έγραψε συγκινημένη, συνοδεύοντας το βίντεο από την ώρα της εξέτασης.Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Το πάρτι γενεθλίων που ακυρώθηκε
Σε παλαιότερη εξομολόγησή της, η Ιωάννα Τούνη είχε περιγράψει το σοκ που υπέστη όταν παρέλαβε τον Πάρη με υψηλό πυρετό, αλλά και τη δύσκολη απόφαση να ακυρώσει το πάρτι γενεθλίων του. «Κανονικά σήμερα ήταν να κάνω τα γενέθλια του Πάρη και ήμουν πάρα πολύ ενθουσιασμένη… Είχα στείλει προσκλήσεις σε 24 παιδάκια από το σχολείο. Τα ακύρωσα όλα, δεν το συζητώ αυτό, προέχει πρώτα να γίνει καλά το μωρό», είχε πει, αποκαλύπτοντας πως τον μετέφερε στα επείγοντα με πυρετό που άγγιζε τους 40 βαθμούς.
En