Με αφορμή την έντονη κακοκαιρία που επικρατεί στην Αττική, η Κατερίνα Καινούργιου προχώρησε σε μια ειλικρινή εξομολόγηση μέσα από την εκπομπή της «Super Κατερίνα» στον Alpha, αποκαλύπτοντας τον μεγαλύτερο φόβο που τη συνοδεύει από τότε που έμεινε έγκυος.

Διαβάστε: Το on air "προξενιό" της Κατερίνα Καινούργιου στον Κώστα Φραγκολιά: "Έχω κάτι στο μυαλό μου, πιστεύω θα ταιριάζετε" (Βίντεο)


«Τώρα φοβάμαι όχι για μένα, αλλά για το μωρό»

Λίγο πριν καλωσορίσει την αστρολόγο Βάσω Μαυράκη για τη στήλη των ζωδίων, η παρουσιάστρια στάθηκε στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούσαν έξω από το στούντιο και μίλησε ανοιχτά για το άγχος που νιώθει πλέον όταν οδηγεί. «Τι γίνεται έξω; Χαλασμός Κυρίου που λέμε. Κάτσε όμως γιατί εγώ, ξέρεις, φοβάμαι τώρα που είμαι έγκυος. Ενώ δεν φοβάμαι ποτέ με την οδήγηση, τώρα φοβάμαι όχι για μένα, μην πάθει τίποτα το μωρό. Δεν καταλαβαίνεις, είναι το χειρότερό μου», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου, περιγράφοντας το πώς έχει αλλάξει η ψυχολογία της.

Η αγωνία της καθημερινότητας και η ανάγκη για προσοχή

Η ίδια εξήγησε πως οι φόβοι της δεν αφορούν μόνο την προσωπική της ασφάλεια, αλλά κυρίως το παιδί που περιμένει. «Φοβάμαι μη πέσει κάποιος πάνω μου ενώ οδηγώ, μη γίνει κάτι, μη το ένα, μη το άλλο. Όλα θέλουν προσοχή», ανέφερε, δείχνοντας πόσο έντονα βιώνει αυτή τη νέα πραγματικότητα. Μάλιστα, δεν δίστασε να πει πως σκέφτηκε να ζητήσει βοήθεια από τον σύντροφό της. «Θα πάρω τον άντρα μου μήπως τα καταφέρει και έρθει να με πάρει», συμπλήρωσε, αποτυπώνοντας με απλότητα τις σκέψεις που περνούν από το μυαλό της.


Μια νέα φάση ζωής με αυξημένη ευαισθησία

Η εγκυμοσύνη έχει φέρει στη ζωή της Κατερίνας Καινούργιου όχι μόνο χαρά, αλλά και αυξημένη ευαισθησία απέναντι σε καταστάσεις που παλαιότερα δεν την προβλημάτιζαν. Η ίδια μίλησε χωρίς φίλτρα για το πώς ακόμη και η οδήγηση, κάτι απολύτως φυσιολογικό για εκείνη στο παρελθόν, έχει μετατραπεί σε πηγή άγχους.

Η Κατερίνα Καινούργιου μιλά ανοιχτά μέσα από την εκπομπή της για τον φόβο που νιώθει στην οδήγηση από τη στιγμή που έμεινε έγκυος, με αφορμή τις δύσκολες καιρικές συνθήκες στην Αττική.


Το σύμφωνο συμβίωσης και η προσωπική της ισορροπία

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Νοέμβριο η Κατερίνα Καινούργιου και ο σύντροφός της προχώρησαν στην υπογραφή συμφώνου συμβίωσης σε συμβολαιογράφο στο Κολωνάκι, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους. Μέσα σε αυτή τη μεταβατική περίοδο, η παρουσιάστρια δείχνει να βιώνει έντονα όλα όσα συνοδεύουν την εγκυμοσύνη, μιλώντας δημόσια για φόβους και σκέψεις που πολλές γυναίκες αναγνωρίζουν, αλλά λίγες εκφράζουν με τόση ειλικρίνεια.