Ο Χρήστος Δάντης αποκαλύπτει γιατί κάποιοι θεωρούν το "My Number One" της Έλενας Παπαρίζου ακόμα παιδικό (Βίντεο)
Σήμερα έχει προχωρήσει η παραγωγή, η σύνθεση και ο στίχος, ανέφερε
Ο Χρήστος Δάντης μιλά ανοιχτά για το θρυλικό «My Number One» της Παπαρίζου και γιατί κάποιοι το θεωρούν ακόμα παιδικό τραγούδι
Η Eurovision παραμένει πάντα ένα θέμα που συζητιέται με μεγάλο ενδιαφέρον στην Ελλάδα, ειδικά όταν πρόκειται για τις παλιές νίκες που έχουν γράψει ιστορία. Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι το «My Number One» της Έλενας Παπαρίζου, το οποίο το 2005 κατέκτησε την πρώτη θέση για τη χώρα μας στο Κίεβο της Ουκρανίας. Δεκαέξι χρόνια μετά, ο Χρήστος Δάντης σχολίασε πρόσφατα το κομμάτι, αποκαλύπτοντας τη δική του οπτική για το πώς εξελίχθηκε η μουσική παραγωγή και η αντίληψη για τη Eurovision σήμερα. Οι δηλώσεις του έγιναν στην κάμερα της εκπομπής «Buongiorno», που προβλήθηκε την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου, με αφορμή τον ελληνικό τελικό του διαγωνισμού και τα νέα υποψήφια τραγούδια.
Διαβάστε: Χρήστος Δάντης: Έκαναν το "Παλιό μου Παλτό" σκυλάδικο - Αιχμές για γνωστούς λαϊκούς τραγουδιστές
Χρήστος Δάντης: Η γνώμη για το «My Number One» και η εξέλιξη της μουσικής
Σχολιάζοντας τα υποψήφια κομμάτια και παράλληλα τη νίκη της Παπαρίζου, ο Χρήστος Δάντης εξήγησε πώς βλέπει σήμερα το τραγούδι: «Τα επίπεδα είναι πολύ καλά. Τα τραγούδια που έχω ακούσει αποσπασματικά έχουν πάρα πολύ ενδιαφέρον και είναι πολύ ταλαντούχα παιδιά. Το “My Number One” μπορεί να θεωρηθεί από κάποιους ακόμα και ένα τραγούδι παιδικό, γιατί έχει προχωρήσει η παραγωγή, η σύνθεση, ο στίχος, έχουν προχωρήσει πολλά». Ο ίδιος τόνισε επίσης ότι η αντίληψη των Ελλήνων για τα τραγούδια της Eurovision δεν είναι πάντα η σωστή: «Οι Έλληνες το πηγαίνουμε λίγο σε λάθος δρόμο, δηλαδή θέλουμε πάντα να μας θυμίζει κάτι ένα τραγούδι».
Η Eurovision και η προσωπική του συμβουλή
Ο Χρήστος Δάντης έκλεισε τη συζήτηση με μια προσωπική συμβουλή σχετικά με το πώς θα φερόταν αν ο γιος του ήθελε να συμμετάσχει στον μουσικό διαγωνισμό:«Στον γιο μου θα έλεγα να αποφύγει τη Eurovision, γιατί μπορεί να τον πάει ψηλά ή να τον καταπιεί».
En