Η Άννα Κορακάκη μιλάει για πρώτη φορά για την κόρη της: "Νιώθω ευλογημένη, μοιάζει στον μπαμπά της" (Βίντεο)
Ενθουσιασμένη είναι η ελληνίδα χρυσή Ολυμπιονίκης
Η Ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη μιλά για την τρυφερή σχέση με την νεογέννητη κόρη της και την ομοιότητα με τον πατέρα της, γεμίζοντας καρδιές συγκίνηση
Η Άννα Κορακάκη, χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίου και μία από τις πιο αναγνωρισμένες αθλήτριες της Ελλάδας, βιώνει μία από τις πιο συγκινητικές και σημαντικές περιόδους της ζωής της. Μαζί με τον σύντροφό της, Γιάννη Χαλκιαδάκη, υποδέχθηκαν πριν λίγες ημέρες την κόρη τους, σηματοδοτώντας την αρχή μιας νέας και μοναδικής φάσης, γεμάτης χαρά, ευθύνη και ανείπωτη ευτυχία. Η ζωή της άλλαξε ριζικά, καθώς η καθημερινότητά της πλέον περιλαμβάνει όχι μόνο τις αθλητικές προετοιμασίες και τους αγώνες, αλλά και τη φροντίδα ενός μικρού παιδιού, κάτι που την γεμίζει με συναισθήματα που περιγράφονται μόνο ως βαθιά ευλογία. Σε συνέντευξή της στο Πρωινό του Ant1, η Ολυμπιονίκης μοιράστηκε με ανοιχτή καρδιά τη συγκίνηση και την προσαρμογή στη νέα της πραγματικότητα, την ευτυχία που αισθάνεται ως μητέρα, αλλά και τις πρώτες προκλήσεις που συνάντησε σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής της.
Διαβάστε: Άννα Κορακάκη: "Γεννήθηκε η αγάπη αυτή, που ξεπερνάει τις λέξεις" - Οι πρώτες φωτογραφίες με την κόρη της
Άννα Κορακάκη: Η χαρά και η ευλογία της μητρότητας
Η Άννα Κορακάκη μίλησε για τα συναισθήματα που την πλημμυρίζουν αυτές τις πρώτες μέρες ως μητέρα:«Αχ, τι συναισθήματα, όλα στον υπέρτατο βαθμό. Είμαστε τόσο χαρούμενοι, τόσο ανακουφισμένοι, που όλα πήγανε καλά. Νιώθουμε πάρα πολύ ευλογημένοι. Νιώθουμε, από τους πολύ τυχερούς ανθρώπους και πραγματικά εύχομαι σε όποιο ζευγάρι, όποιον άνθρωπο θέλει και επιζητά τη γονεϊκότητα, να τα καταφέρει», είπε αρχικά η Άννα Κορακάκη. Και πρόσθεσε: «Είναι κάτι, που το σχεδιάζαμε και το ονειρευόμασταν, από τον πρώτο καιρό, που είχαμε γνωριστεί με τον Γιάννη και ήρθε σε μια στιγμή, πολύ συνειδητά και μια πολύ καλή στιγμή, που ήμασταν και οι 2 έτοιμοι. Εγώ και λόγω Ολυμπιακών αγώνων το 2024 στο Παρίσι, της προετοιμασίας και όλου του αγωνιστικού προγράμματος, που ήταν πολύ βεβαρημένο, σίγουρα έπρεπε να το βάλω και αυτό μέσα, να το υπολογίσω, γιατί όπως και στον αθλητισμό, θέλω να είμαι, όταν κάνω κάτι 100% εκεί, 100% παραγωγική και καλή, οπότε και έτσι και αυτό… ήμασταν πολύ τυχεροί και όταν το θέλαμε την στιγμή, που το θέλαμε ήρθε όμορφα και καλά».
Η πρώτη εικόνα και η προσαρμογή στη νέα ζωή
Η Ολυμπιονίκης μίλησε για το μωρό και το πόσο μοιάζει στον πατέρα του: «Εντάξει, έχουμε μια πρώτη εικόνα, γιατί είναι μελαχρινούλα, οπότε θα πούμε, ότι μοιάζει στον μπαμπά! Έχω εκπλαγεί με τον εαυτό μου, γιατί πίστευα, ότι δεν θα τα καταφέρω με τον ύπνο, γιατί είμαι πολύ του ύπνου, αλλά πραγματικά έχω εκπλαγεί με τον εαυτό μου και τις αντοχές μου, γιατί είναι δύσκολα. Είναι πρώτες μέρες και όσοι έχουν γίνει γονείς, το καταλαβαίνουν. Η προσαρμογή είναι δύσκολη αρκετά. Ωραία, αλλά δύσκολη. Και ο Γιάννης, είναι ακριβώς όπως τον φανταζόμουν. Είναι εκπληκτικός».
En