Η Μαρία Κωνσταντάρου άναυδη στον αέρα του Mega: Η απρόσμενη έκπληξη του Γρηγόρη Αρναούτογλου - "Τι είναι αυτά που μου κάνετε;" (Βίντεο)
Έχω μια σύνταξη 785 ευρώ, ό,τι ήταν να πουληθεί, πουλήθηκε, αποκάλυψε νωρίτερα
«Η Μαρία Κωνσταντάρου έμεινε άφωνη στον αέρα του Mega, όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου της ετοίμασε μια απρόσμενη και συγκινητική έκπληξη
Διαβάστε: Μαρία Κωνσταντάρου: Η ηλικία, τα οικονομικά προβλήματα και η απόπειρα βιασμού που δεν ξέχασε ποτέ
Η έκπληξη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην Μαρία Κωνσταντάρου
Η Μαρία Κωνσταντάρου δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό και τη συγκίνησή της όταν κατάλαβε τι είχε συμβεί. Λίγα λεπτά νωρίτερα είχε μιλήσει για την επιθυμία της να συμμετάσχει στο παιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» και την απογοήτευση που ένιωθε μέχρι σήμερα. Στον αέρα, η Φαίη Σκορδά ανακοίνωσε τον τηλεφωνικό σύνδεσμο με τον παρουσιαστή:«Γρηγόρη μου, καλημέρα» είπε η Φαίη Σκορδά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, με τη Μαρία Κωνσταντάρου να παθαίνει σοκ. Και η αντίδραση της ηθοποιού ήταν αφοπλιστική: «Γεια σου Φαίη μου, κυρία Κωνσταντάρου καλημέρα. Είστε έτοιμη για την πρώτη ερώτηση;» ρώτησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Η Μαρία Κωνσταντάρου δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά και τη συγκίνησή της: «Μα, τι είναι αυτά που μου κάνετε, αυτά είναι απίστευτα! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Είμαι συγκινημένη, γιατί αυτά δεν τα περίμενα».
Η προσωπική ζωή και οι γάμοι
Με ειλικρίνεια και χωρίς περιστροφές, η Μαρία μίλησε για τον γάμο της, τις σχέσεις της και τον τρόπο που οι επιλογές της διαμόρφωσαν τη ζωή της:«Έχω παντρευτεί μία φορά», αποκάλυψε, εξηγώντας πως η απόφασή της τότε συνδέθηκε με το όνειρό της να ασχοληθεί με το θέατρο. Όπως ανέφερε, ο πατέρας της δεν θα της επέτρεπε ποτέ να ακολουθήσει αυτή την πορεία. «Ένας τρίτος ξάδερφός μου μού είπε “θα σε παντρευτώ για να ζήσεις το όνειρό σου”», είπε χαρακτηριστικά. Ο γάμος αργότερα έληξε, αλλά η Μαρία μιλά με τρυφερότητα για εκείνον: «Ήταν υπέροχος άνθρωπος. Περάσαμε και δύσκολα και εύκολα. Έχω παντρευτεί μία φορά».
Οι οικονομικές δυσκολίες και οι επιθυμίες
Η ηθοποιός αναφέρθηκε με απόλυτη ειλικρίνεια στην οικονομική της κατάσταση και την καθημερινότητά της:«Θέλω λεφτά, τα ονειρεύομαι», δήλωσε. Λαμβάνει σύνταξη 785 ευρώ και έχει ήδη πουλήσει ό,τι περιουσιακό στοιχείο μπορούσε. «Είχα ωραία πράγματα. Με ένοιαζαν ιδιαίτερα οι πίνακες του Τσαρούχη», σημείωσε.Η Μαρία υπογράμμισε επίσης την ανεξαρτησία της, τη μοναχικότητα και την ανάγκη της για συντροφιά με ανθρώπους που την καταλαβαίνουν:«Ήμουν πολύ ανεξάρτητη. Δεν ξέρω τι σημαίνει μοναξιά, ίσως επειδή ήμουν μοναχοπαίδι. Μου αρέσει η συντροφιά, αλλά με ανθρώπους με τους οποίους μπορώ να μιλήσω και να αναπνεύσω οξυγόνο. Διαφορετικά, πλήττω θανάσιμα».
Οι καθημερινές στιγμές και οι μικρές χαρές
Η ηθοποιός περιέγραψε με χιούμορ και ρεαλισμό τη σχέση της με την καθημερινή ζωή και τις μικρές απολαύσεις που τη γεμίζουν:«Δεν έχω λόγο ύπαρξης, αυτό που λέμε αυτή τη στιγμή λόγος ύπαρξης δεν υπάρχει. Περιμένω να έρθει το καλοκαίρι να πάω στη θάλασσα να κολυμπάω. Μένω μία ώρα στο νερό». «Πάω στο Καλαμίτσι με μια πλαστική βαρκούλα μόνη μου. Το κάνω από μικρή», πρόσθεσε, δείχνοντας την αγάπη της για τις απλές στιγμές που της προσφέρουν χαρά και γαλήνη.
En