Η Καλομοίρα έκανε μια σπάνια και πολύ προσωπική εξομολόγηση στη διαδικτυακή εκπομπή του Παντελή Τουτουντζή, μιλώντας για την περίοδο της κατάθλιψης που βίωσε όταν ήρθαν στη ζωή τα παιδιά της. Η τραγουδίστρια, που ήρθε από την Αμερική για να ζήσει και να μεγαλώσει την οικογένειά της στην Ελλάδα, δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για τα δύσκολα χρόνια, τη συναισθηματική της εξάντληση και την προσωπική μάχη που έδωσε για να βρει ξανά τη χαρά και τη σύνδεση με τα παιδιά της.

Διαβάστε: Η Καλομοίρα για τον σύζυγό της Γιώργο Μπούσαλη: "Μια φορά μου είχε δώσει δικαίωμα και ακόμα θυμώνω αν το σκέφτομαι" (Βίντεο)

Καλομοίρα: Η αρχή της μάχης με την κατάθλιψη

Η Καλομοίρα περιέγραψε με λεπτομέρεια τις πρώτες δύσκολες στιγμές μετά τη γέννηση των παιδιών της:«Έφερα στη ζωή τα δίδυμα το 2012, ενώ η κόρη μου γεννήθηκε το 2016. Στην αρχή που έπρεπε να επικεντρωθώ στην οικογένειά μου, είχα κατάθλιψη. Και το έχω ξαναπεί. Κι όταν ήμουν έγκυος, είχα κατάθλιψη. Έκλαιγα γιατί έλεγα ότι δε θα κάνω στη ζωή μου αυτό που νόμιζα και θα πάρω άλλο δρόμο. Λατρεύω τα παιδιά μου και γι’ αυτό νιώθω άνετα να το πω. Γέννησα και ήμουν καταβεβλημένη. Όταν γέννησα, ήμουν λίγο καλύτερα, αλλά επειδή είχα και δίδυμα ήταν δύσκολα. Για τρία χρόνια δυσκολεύτηκα και δεν έδωσα με τα παιδιά αμέσως. Μου πήρε λίγο καιρό, γιατί και τα παιδιά ήταν πρόωρα…»

Η επανασύνδεση και η αποδοχή

Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια μίλησε για την πορεία της προς την αποδοχή και την επιστροφή της χαράς στη ζωή της με τα παιδιά: «Τότε αναρωτιόμουν γιατί δεν έδεσα με τα παιδιά… Χρειάζεται τον χρόνο σου… Περίπου για τρία χρόνια, έκλαιγα στην τουαλέτα μόνη μου. Με τα αγόρια μου βγήκε λίγο η μάνα μου. Μετά από μία ηλικία, έγινα η μαμά που ήθελα. Τώρα που μεγαλώνω, απολαμβάνω πιο πολύ την ηλικία που είναι τα παιδιά μου. Μιλάμε με τα αγόρια και με την κόρη μου».