Αντέδρασε ο Κωνσταντίνος Βασάλος: "Είναι τραγικό να ρωτάνε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, για μένα, ενώ έχει προχωρήσει" (Βίντεο)
«Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι άλλο γιατί με εκνεύρισες ήδη», είπε
Ο Κωνσταντίνος Βασάλος τοποθετήθηκε με έντονο ύφος για την αναφορά στην πρώην σύντροφό του, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, τονίζοντας ότι είναι ακατάλληλο να την ερωτούν για εκείνον ενώ έχει προχωρήσει στη ζωή της
Βασάλος για Βαλαβάνη: «Είναι τραγικό να την ρωτάνε για εμένα»
Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ξεκίνησε σχολιάζοντας την αναφορά στην πρώην σύντροφό του, επισημαίνοντας ότι δεν είναι σωστό να την ερωτούν για εκείνον, ενώ εκείνη έχει προχωρήσει στη ζωή της: «Έχει προχωρήσει τη ζωή της, τώρα να ρωτάς για έναν πρώην σε μια γυναίκα η οποία έχει προχωρήσει, είναι τραγικό για εμένα, δεν θέλω να σχολιάσω κάτι άλλο γιατί με εκνεύρισες ήδη», είπε ο παρουσιαστής.
Το παρελθόν και η σημερινή σχέση τους
Ο Βασάλος θυμήθηκε την πορεία της σχέσης τους, η οποία κράτησε περίπου έξι χρόνια, ενώ σημείωσε ότι η Βαλαβάνη παντρεύτηκε τον Γρηγόρη Μόργκαν την 1η Σεπτεμβρίου 2024 στα Χανιά. Ο ίδιος σχολίασε με χιούμορ και θετική διάθεση το γεγονός, αναρωτώμενος γιατί δεν ήταν καλεσμένος, ενώ υπογράμμισε ότι διατηρούν άριστες σχέσεις μετά τον χωρισμό τους.
Η άποψή του για συναδέλφους και τηλεοπτικές καταστάσεις
Στο πλαίσιο της συνέντευξης, ο Βασάλος αναφέρθηκε και σε συναδέλφους του: για τον Δημήτρης Ουγγαρέζος δήλωσε: «Έχει προτεραιότητα αυτός γιατί έχει χρόνια πίσω στην πλάτη του, αλλά είναι και πολύ καλός δημοσιογράφος». Για τον Γιώργος Λιάγκας ανέφερε: «Όσο τον έχω παρακολουθήσει, είναι ένας άνθρωπος που λέει την άποψή του, δεν φοβάται και έχει πληρώσει και αυτός τα λάθη που έχει κάνει. Δεν ξέρω αν συμφωνώ 100% αλλά μου αρέσει οι άνθρωποι που λένε αυτό που σκέφτονται, χωρίς βέβαια να προσβάλουν».
En