Η Χριστίνα Σάλτη μετά τον εγκλωβισμό της στην Αυστραλία και την επιστροφή στην Ελλάδα: "Η μεγαλύτερη χαρά είναι να ξυπνάς υγιής" (Βίντεο)
«Είναι ωραίο να ξέρουν οι δικοί σου πότε θα σε ξαναδούν», ανέφερε επίσης
Η Χριστίνα Σάλτη αποκάλυψε πώς εγκλωβίστηκε στην Αυστραλία και πώς κατάφερε τελικά να επιστρέψει στην Αθήνα μέσω ενός δύσκολου ταξιδιού
Διαβάστε: Ξέσπασε σε κλάματα η Χριστίνα Σάλτη μιλώντας για τη βία και τη δύναμη των γυναικών - Tο νέο της τραγούδι και το παρελθόν της (Βίντεο)
Χριστίνα Σάλτη: Το απρόοπτο ταξίδι και ο εγκλωβισμός στην Αυστραλία
Η Χριστίνα Σάλτη εξήγησε πως η επιστροφή της στην Ελλάδα καθυστέρησε σημαντικά, καθώς η πτήση από το Σίδνεϊ προς τη Ντόχα ακυρώθηκε λόγω των εξελίξεων στην περιοχή. Παρότι η κατάσταση δημιούργησε αβεβαιότητα για το πότε θα μπορέσει να επιστρέψει, η ίδια τόνισε ότι ένιωθε ασφαλής και ότι η φιλοξενία που δέχτηκε στην Αυστραλία ήταν εξαιρετική.Τελικά, κατάφερε να βρει λύση μέσω ενός διαφορετικού δρομολογίου, ταξιδεύοντας αρχικά μέσω Σιγκαπούρη και στη συνέχεια μέσω Κωνσταντινούπολη μέχρι να φτάσει στην Αθήνα, μετά από ένα ιδιαίτερα μεγάλο και κουραστικό ταξίδι.
Η ανάρτησή της μετά την επιστροφή στην Ελλάδα
Μέσα από το βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram, η τραγουδίστρια εξέφρασε τη χαρά και την ανακούφισή της που βρίσκεται ξανά στο σπίτι της, τονίζοντας πόσο σημαντικά είναι τελικά τα απλά πράγματα στην καθημερινότητα. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Καλημέρα σε όλους, εύχομαι να είστε πολύ πολύ καλά. Και πώς να μην είστε άλλωστε με αυτόν τον τέλειο ήλιο που έχει αυτή τη στιγμή στην Αθήνα; Εγώ με μαλλί κομμωτηρίου, κρέμες, ρουζ, μάσκαρα, γκλοσάκι και σας κάνω αυτό το βίντεο για να σας πω πως επιτέλους γύρισα στο σπίτι μου, για να απολαύσω το freddo espresso μου όπως τον προτιμώ. Η μεγαλύτερη χαρά της ζωής είναι να ξυπνάς υγιής και να πίνεις τον καφέ σου έτσι όπως τον έχει συνηθίσεις και τον θέλεις. Όπως κάποιοι γνωρίζετε, ήμουν στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας για διακοπές, ήταν πάρα πολύ ωραίο και όμορφο, πήγα και στην παραλία, κάηκα κιόλας. Η φιλοξενία ήταν εξαιρετική. Ήταν να κάτσω 12 μέρες και τελικά έκατσα 20 μέρες γιατί είχα πτήση επιστροφής από το Σίδνεϊ για την Ντόχα και από εκεί πτήση για την Αθήνα. Ο εναέριος χώρος της Ντόχα έκλεισε, όπως και το αεροδρόμιο, και έτσι η πτήση δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ. Έτσι εγώ δεν γνώριζα πότε θα γυρίσω. Ευτυχώς, ήμουν με πάρα πολύ καλή παρέα, το εκτίμησα πάρα πολύ αυτό. Στην Αυστραλία όλα ήταν πάρα πολύ όμορφα και ειρηνικά, επομένως δεν είχα κάποια ανησυχία. Απλά είναι ωραίο να γνωρίζεις πότε θα γυρίσεις, να κάνεις το πρόγραμμά σου, να ξέρουν και οι δικοί σου πότε θα σε ξαναδούν. Βρήκα τελικά εισιτήριο μέσω Σιγκαπούρης. Από εκεί ταξίδεψα για την Κωνσταντινούπολη και μετά για την Αθήνα, ήταν πάρα πολύ μεγάλο ταξίδι. Θα ήθελα πάρα πολύ σύντομα να γυρίσω στην Αυστραλία και να κάνω και κάποια live εκεί, να τα προγραμματίσω, γιατί τώρα πήγα μόνο για διακοπές». Η τραγουδίστρια δεν έκρυψε μάλιστα την επιθυμία της να επιστρέψει ξανά στην Αυστραλία στο μέλλον, αυτή τη φορά όμως για επαγγελματικούς λόγους, προγραμματίζοντας και εμφανίσεις για το κοινό που τη στηρίζει εκεί.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
En