Η Ελίνα Παπίλα βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού και μίλησε ανοιχτά για την τηλεόραση, τη δημόσια εικόνα των παρουσιαστών, αλλά και για τον Γιώργο Λιάγκα. Η συζήτηση κινήθηκε γύρω από τα όσα ακούγονται κατά καιρούς στον τηλεοπτικό αέρα, τις αντιδράσεις που προκαλούν ορισμένες δηλώσεις, αλλά και την πίεση που συνοδεύει τη δημόσια έκθεση. Η παρουσιάστρια δεν δίστασε να αναφερθεί στη συζήτηση που δημιουργήθηκε πρόσφατα γύρω από δηλώσεις της, αντιμετωπίζοντας την κατάσταση με χιούμορ, αλλά και με διάθεση να εξηγήσει τη δική της οπτική.Στη διάρκεια της κουβέντας, η Ελίνα Παπίλα στάθηκε ιδιαίτερα στη διαδρομή του Γιώργου Λιάγκα στην ελληνική τηλεόραση, τονίζοντας ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο με έντονη παρουσία στον χώρο, που συχνά προκαλεί συζητήσεις με τις τοποθετήσεις του. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στη δική της στάση απέναντι στις αντιδράσεις του κοινού, υπογραμμίζοντας πως η τηλεόραση είναι ένας χώρος όπου τα πάντα κρίνονται δημόσια και συχνά πολύ αυστηρά.

Η ερώτηση που θα έκανε στον Γιώργο Λιάγκα

Με αφορμή τη συζήτηση για τον γνωστό παρουσιαστή, η Ελίνα Παπίλα μίλησε για την ερώτηση που θα του έκανε αν τον είχε απέναντί της σε μια συνέντευξη. Πριν από αυτό, ωστόσο, σχολίασε με χιούμορ τις αντιδράσεις που προκάλεσαν όσα είχε πει στο παρελθόν. Η παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά: «Τι ήταν αυτό; Τι τόλμησα και είπα; Πόσο λάθος έκανα, Ναταλία μου;». Στη συνέχεια εξήγησε ποια θα ήταν η πρώτη ερώτηση που θα του απηύθυνε, θέλοντας να αγγίξει τη συνολική πορεία του στην τηλεόραση και τις επιλογές που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Όπως ανέφερε: «Η πρώτη ερώτηση που θα έκανα στον Γιώργο Λιάγκα είναι “μετά από μια διαδρομή τόσων ετών, έτσι φανταζόσουν τη ζωή σου;”. Με τα καλά του, τα κακά του… Είναι μια ερώτηση που μου αρέσει να την κάνω, τη βάζω συχνά. “Αυτή ήταν η διαδρομή που θα ήθελες να κάνεις;”».

Η άποψή της για τον παρουσιαστή και τα λάθη στην τηλεόραση

Η Ελίνα Παπίλα αναφέρθηκε επίσης στη δημοσιογραφική και τηλεοπτική παρουσία του Γιώργου Λιάγκα, τονίζοντας ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο με ισχυρή προσωπικότητα, που δεν φοβάται να εκφράσει τη γνώμη του, ακόμη κι αν αυτή προκαλεί αντιδράσεις.Συγκεκριμένα, είπε:«Σαν παρουσιαστής και δημοσιογράφος μου αρέσει πολύ ο Γιώργος Λιάγκας. Έχουν υπάρξει στιγμές που με έχει σοκάρει, αλλά είναι ένας πολύ μορφωμένος άνθρωπος, μάχιμος και δεν φοβάται να πει την άποψή του, όποια κι αν είναι αυτή».

Τέλος, η παρουσιάστρια στάθηκε και στο ζήτημα των λαθών που μπορεί να συμβούν στον τηλεοπτικό αέρα, εξηγώντας πως όσο περισσότερα χρόνια βρίσκεται κάποιος στην τηλεόραση, τόσο μεγαλύτερη είναι και η προσδοκία του κοινού να μην κάνει λάθη.Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Υπάρχουν στιγμές που έχω σκεφτεί κι εγώ πως όταν έχεις τόσα χρόνια… Λες, να την πατήσει ένας νέος, αλλά να την πατήσει κι ένας με μεγαλύτερη πορεία, αλλά μέχρι πού μπορεί να την πατήσει; Υπάρχουν περιπτώσεις που έχουν γίνει στον αέρα και λες να την πατήσω εγώ που έχω πέντε χρόνια, αλλά να την πατήσει ένας που έχει 30;».