Η Μαριγκόνα βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» την Τρίτη 24 Μαρτίου, μιλώντας για προσωπικά και επαγγελματικά ζητήματα που απασχολούν τη ζωή της. Η γνωστή φίλαθλος του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στην ξαφνική αναγνωρισιμότητα, στον σύντροφό της, αλλά και στα σχέδιά της για ένα νέο προσωπικό project, δείχνοντας ότι η ζωή της συνδυάζει τόσο τις προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές της επιτυχίες. Οι δηλώσεις της έγιναν αντικείμενο συζήτησης, καθώς συνδυάζουν ειλικρίνεια, χιούμορ και στοιχεία από την καθημερινότητά της. Στο πλαίσιο της συνέντευξης, η Μαριγκόνα αποκάλυψε τις προσεχείς της δραστηριότητες και πώς βιώνει αυτή τη νέα εμπειρία της δημοσιότητας.

Διαβάστε: Μαριγκόνα: Το αφιέρωμα της Marca για την "εντυπωσιακή" οπαδό του Ολυμπιακού

Μαριγκόνα: Το νέο της vidcast και η αρχή της αναγνωρισιμότητας

Η influencer ανακοίνωσε τα σχέδιά της για ένα νέο project στον ψηφιακό χώρο, ένα vidcast με καλεσμένους που θα ξεκινήσει τον Απρίλιο, κρατώντας όμως ακόμα μυστικό το όνομά του. Όπως είπε η ίδια:«Θα κάνουμε δικό μου vidcast. Μπήκα απότομα σε αυτό τον χώρο και φοβήθηκα λίγο στην αρχή γιατί ήταν κάτι εντελώς καινούργιο. Θα ξεκινήσει αρχές Απριλίου, αλλά το όνομα δεν θα σας το πω. Θα έχω διάφορους καλεσμένους, ένας από αυτούς είναι ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος».

Η προσωπική της ζωή και η μετακόμιση στην Ελλάδα

Η Μαριγκόνα μίλησε επίσης για το παρελθόν της, την καταγωγή και τη ζωή της στην Ελλάδα, μαζί με τον σύντροφό της, Νίκο:«Γεννήθηκα στο Κόσοβο και μέχρι τα 5 μου έμενα εκεί. Μετά μετακομίσαμε στη Γερμανία. Στην Ελλάδα ήρθα μετά από διακοπές που κάναμε εδώ με το αγόρι μου. Γνωριστήκαμε στη Γερμανία αλλά μετά αποφασίσαμε να μείνουμε στην Ελλάδα. Εδώ είμαστε 8 χρόνια. Δεν έχουμε παντρευτεί, δεν μου έχει κάνει πρόταση γάμου». Η ίδια τόνισε ότι η σχέση της είναι σταθερή και χωρίς πιεστικά στοιχεία, και ότι η ξαφνική δημοσιότητα δεν έχει επηρεάσει τη δυναμική της σχέσης: «Ο σύντροφός μου δεν ζηλεύει καθόλου. Όταν έγινε όλο αυτό μου είπε να ανοίξω τον λογαριασμό μου στο Instagram. Μου είπε ότι ήταν τρομερή ευκαιρία. Δεν έχουμε παντρευτεί, δεν μου έχει κάνει πρόταση γάμου».

Η σχέση με τους θαυμαστές και οι… Ολυμπιακοί για χάρη της

Η Μαριγκόνα αναφέρθηκε και στις αντιδράσεις των ανδρών θαυμαστών της, ενώ ξεκαθάρισε τα όρια που θέτει στο φλερτ: «Δεν δέχομαι πολύ έντονο φλερτ, είναι σε φυσιολογικά πλαίσια. Υπάρχουν άντρες που έρχονται και μου ζητάνε να βγάλουμε μαζί φωτογραφία. Έχουν έρθει Παναθηναϊκοί και μου έχουν πει ότι έγιναν Ολυμπιακοί για εμένα».