Κόνι Μεταξά: "Αν φεύγεις από κάτι μεγάλο και πας σε μια σχέση μαϊμού, κάτι δεν πάει καλά μέσα σου" - H ατάκα για τον Μάριο Καπότση (Βίντεο)
"Δεν μου λείπει ένας σύντροφος"
Η Κόνι Μεταξά μίλησε για την προσωπική της ζωή, τη σχέση με τον πατέρα της και την αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε για τον πρώην σύζυγό της, Μάριο Καπότση - «Δεν είναι φυσιολογικό να πηδάμε από σχέση σε σχέση».
Δηλώσεις στην εκπομπή «Το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και τον δημοσιογράφο Γρηγόρη Μπάκα παραχώρησε η Κόνι Μεταξά από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με το σχετικό απόσπασμα να προβάλλεται την Πέμπτη 26 Μαρτίου 2026. Η τραγουδίστρια μίλησε για τη σχέση της με τον Λευτέρη Πανταζή, ξεκαθάρισε πως δεν βρίσκεται σε φάση να κάνει το επόμενο βήμα στην προσωπική της ζωή, ενώ κράτησε σαφείς αποστάσεις όταν η συζήτηση έφτασε στον πρώην σύζυγό της, Μάριο Καπότση.
Διαβάστε: Κόνι Μεταξά: "Δεν θέλω γάμους και ταμπέλες - Δεν είμαι ανοιχτή σε νέο έρωτα" - Ξεκάθαρη για τον έρωτα μετά το διαζύγιο (Βίντεο)
Διαβάστε: Κόνι Μεταξά: "Δεν θέλω γάμους και ταμπέλες - Δεν είμαι ανοιχτή σε νέο έρωτα" - Ξεκάθαρη για τον έρωτα μετά το διαζύγιο (Βίντεο)
Η Κόνι Μεταξά μίλησε ανοιχτά για τον εαυτό της και τις σχέσεις
Η Κόνι Μεταξά εμφανίστηκε ήρεμη και ξεκάθαρη στις δηλώσεις της, δείχνοντας ότι αυτή την περίοδο έχει επιλέξει να δίνει βάρος στον εαυτό της και όχι σε μια νέα σχέση. Με αφορμή σχετική ερώτηση για την προσωπική της ζωή, τόνισε πως δεν έχει κάνει κάποιο νέο βήμα και ούτε αισθάνεται ότι της λείπει ένας σύντροφος αυτή τη στιγμή. Η ίδια έστειλε μάλιστα και ένα πιο γενικό μήνυμα για τον τρόπο με τον οποίο αρκετοί άνθρωποι διαχειρίζονται το τέλος μιας μεγάλης σχέσης. Όπως είπε, δεν θεωρεί φυσιολογικό να περνά κανείς βιαστικά από τη μία κατάσταση στην άλλη μόνο και μόνο για να καλύψει ένα κενό. Η φράση της, «Αν φεύγεις από κάτι μεγάλο και πηγαίνεις σε μια σχέση μαϊμού, κάτι δεν πάει καλά μέσα σου», ήταν εκείνη που ξεχώρισε αμέσως και έδωσε τον τόνο όλης της τοποθέτησής της. Με αυτόν τον τρόπο, η Κόνι Μεταξά έδειξε ότι δεν αντιμετωπίζει την προσωπική της ζωή ως πεδίο βιαστικών αποφάσεων, αλλά ως μια φάση που χρειάζεται χρόνο, ισορροπία και καθαρότητα. «Εγώ είμαι καλά μέσα μου», είπε με έμφαση, κλείνοντας ουσιαστικά κάθε σενάριο για νέο ξεκίνημα αυτή την περίοδο.Η αναφορά στον Λευτέρη Πανταζή και η πιο τρυφερή πλευρά της σχέσης τους
Στις ίδιες δηλώσεις, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στη σχέση με τον πατέρα της, Λευτέρη Πανταζή, με αφορμή το τραγούδι που της αφιέρωσε αλλά και τις δυσκολίες που έχουν περάσει κατά καιρούς. Η απάντησή της είχε πιο προσωπικό και ζεστό τόνο, αφού μίλησε με τρυφερότητα, χωρίς να αρνηθεί ότι υπήρξαν περίοδοι έντασης. «Ναι, είναι γλυκούλης. Έτσι δεν είμαστε όλοι με τους γονείς μας; Απλά τα δικά μας τα ξέρετε», είπε, επιλέγοντας μια ατάκα που έδειξε και οικειότητα και αλήθεια. Με λίγες μόνο λέξεις κατάφερε να περιγράψει μια σχέση που έχει περάσει από δυσκολίες, αλλά παραμένει βαθιά συναισθηματική, με τη διαφορά ότι στη δική τους περίπτωση όλα γίνονται δημόσια και σχολιάζονται πολύ πιο έντονα.Η αντίδραση όταν η κουβέντα πήγε στον Μάριο Καπότση
Το πιο προσεκτικό σημείο της συνέντευξης ήρθε όταν ο δημοσιογράφος της ανέφερε ότι είχε συναντήσει πρόσφατα τον Μάριο Καπότση. Εκεί, η Κόνι Μεταξά δεν θέλησε να ανοίξει καμία νέα κουβέντα γύρω από το όνομά του, επιλέγοντας έναν σύντομο και απόλυτο τρόπο για να κλείσει το θέμα. «Τέλεια, δεν θέλω να μιλήσω για τον Μάριο. Δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε», αρκέστηκε να πει, χωρίς να δώσει συνέχεια. Με τον τρόπο της έδειξε πως δεν επιθυμεί να τροφοδοτεί άλλο τη δημόσια συζήτηση γύρω από τον πρώην σύζυγό της, αλλά και πως θέλει να κρατήσει τη συγκεκριμένη πλευρά της ζωής της σε πιο ήρεμο πλαίσιο. Η συνολική εικόνα από τις δηλώσεις της ήταν καθαρή. Η Κόνι Μεταξά βρίσκεται σε μια φάση εσωτερικής ισορροπίας, δεν αναζητά επιβεβαίωση μέσα από μια νέα σχέση και δεν θέλει να ανακυκλώνει όσα ανήκουν στο παρελθόν. Και αυτό ακριβώς ήταν το μήνυμα που πέρασε πιο έντονα από κάθε άλλη φράση της.
En