Μαίρη Βυτινάρος: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή της έκανε on air προξενιό με τον Κώστα Φραγκολιά (Βίντεο)
Το μοντέλο μίλησε και για την προσωπική της ζωή και τα χόμπι της
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πήρε ρόλο προξενήτρας στον αέρα, φέρνοντας σε αμηχανία τη Μαίρη Βυτινάρος και τον Κώστα Φραγκολιά με τις ατάκες της
Διαβάστε:Μαίρη Βιτινάρος: "Μου ζήτησε να μη φοράω τακούνια και τον χώρισα" - Η εξομολόγηση για σχέσεις, φόβους και J2US
Μαίρη Βυτινάρος: Η στάση της απέναντι στην προσωπική ζωή
Όταν η κουβέντα στράφηκε στην προσωπική της ζωή, η ίδια μίλησε με ειλικρίνεια για την περίοδο που διανύει και τη σχέση της με τη μοναχικότητα.Με άνεση και χωρίς δισταγμό, δήλωσε:«Είμαι αρκετό καιρό μόνη μου και είμαι μια χαρά. Μου αρέσει».
Τα χόμπι και ο ιδανικός σύντροφος
Στη συνέχεια, η συζήτηση πέρασε στα πράγματα που της δίνουν χαρά, αλλά και στα χαρακτηριστικά που θεωρεί σημαντικά σε έναν άντρα. Η Μαίρη Βυτινάρος περιέγραψε την καθημερινότητά της και όσα αγαπά να κάνει στον ελεύθερο χρόνο της.Με ιδιαίτερη ζωντάνια, εξήγησε τι είναι αυτό που μπορεί να της τραβήξει την προσοχή: «Για να τραβήξει ένας άντρας την προσοχή μου, πρέπει να περνάω όμορφα. Αν δε γελάω… Τη γκρίνια δεν την αντέχω και τόσο… Θέλω ο άλλον να είναι ειλικρινής, έξυπνος… Μέσα στη μέρα μου αρέσει να είμαι έξω, να πηγαίνω βόλτες, να παίζω τέννις, μου αρέσουν οι παραλίες, οι ρακέτες είναι το αγαπημένο μου πράγμα… Μου αρέσει να μαγειρεύω».
Το on air «προξενιό» της Τσιμτσιλή για τον Κώστα Φραγκολιά που έφερε χαμόγελα
Φυσικά, από τη συνέντευξη δεν θα μπορούσε να λείπει και μια πιο παιχνιδιάρικη στιγμή. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και κάλεσε τον Κώστα Φραγκολιά να καθίσει στο πλατό, δημιουργώντας ένα χαλαρό και διασκεδαστικό κλίμα που θύμιζε… προξενιό.Με χιούμορ και διάθεση για πείραγμα, η παρουσιάστρια είπε: «Καθίστε λίγο να δούμε αν ταιριάζετε», είπε η παρουσιάστρια.
En