Ο Ιβάν Σβιτάιλο εξομολογείται: "Δεν ήθελα πάντα να κάνω οικογένεια ο χωρισμός των γονιών μου άφησε πολλά κενά" (Βίντεο)
Φοβόμουν κατά πόσο θα ήμουν ικανός, διευκρίνισε ο χορευτής και ηθοποιός
Η ζωή του Ιβάν Σβιτάιλο και η επίδραση του χωρισμού των γονιών του στην απόφασή του να μην κάνει πάντα οικογένεια
Ο Ιβάν Σβιτάιλο μοιράστηκε με ειλικρίνεια τις προσωπικές του ανασφάλειες και τις εμπειρίες που τον διαμόρφωσαν, αποκαλύπτοντας πώς ο χωρισμός των γονιών του και η απουσία του πατέρα του επηρέασαν την αντίληψή του για την οικογένεια. Παρά τα κενά που άφησε το οικογενειακό του παρελθόν, ο ηθοποιός και χορευτής κατάφερε να βρει τη σταθερότητα στην προσωπική του ζωή, παντρευόμενος με τη χορεύτρια Σταυριάνα Γαρνάβου και αποκτώντας μαζί δύο κόρες. Μέσα από τις δηλώσεις του στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ», ο Ιβάν Σβιτάιλο αποκάλυψε όχι μόνο τις αμφιβολίες του για το αν θα ήταν ικανός σύζυγος και πατέρας, αλλά και πώς αντιμετώπισε τις προκαταλήψεις γύρω από την επαγγελματική του ενασχόληση με το μπαλέτο.
Ιβάν Σβιτάιλο: Οι αμφιβολίες για την οικογένεια
Ο Ιβάν Σβιτάιλο εξηγεί πώς οι τραυματικές εμπειρίες της παιδικής ηλικίας τον έκαναν να αμφιβάλλει για το αν θα ήταν καλός σύζυγος και πατέρας.«Δεν ήθελα πάντα να κάνω οικογένεια γιατί ο ίδιος προέρχομαι από μία οικογένεια που ''έσπασε''. Οι γονείς μου είχαν χωρίσει και αυτό μου άφησε πάρα πολλά κενά. Οπότε φοβόμουν κατά πόσο θα ήμουν ικανός. Το πρόβλημα ήταν ότι δεν είχα σχέσεις με τον πατέρα μου. Προσπάθησα να τις αποκαταστήσω πριν φύγει από τη ζωή. Δεν μπορείς να τα συμπυκνώσεις όλα. Κάποια πράγματα θέλουν χρόνο για να ειπωθούν και κάποια τραύματα θέλουν χρόνο για να επουλωθούν», επισήμανε στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ», το Σάββατο 28 Μαρτίου.
Η σχέση με τον πατέρα και τα κενά του παρελθόντος
Η σχέση του με τον πατέρα του ήταν περιορισμένη, γεγονός που άφησε σημάδια και επηρέασε τις επιλογές του στην προσωπική ζωή, αλλά και στην οικογένεια που δημιούργησε αργότερα.«Δεν μπορείς να τα συμπυκνώσεις όλα. Κάποια πράγματα θέλουν χρόνο για να ειπωθούν και κάποια τραύματα θέλουν χρόνο για να επουλωθούν», τόνισε ο Ιβάν, δείχνοντας πόσο σημαντική ήταν η διαδικασία επανασύνδεσης πριν από την απώλεια.
Το μπαλέτο και οι προκαταλήψεις
Ο Ιβάν Σβιτάιλο μίλησε επίσης για τα στερεότυπα που αντιμετώπισε ως άντρας χορευτής και πώς αυτά συνδέονται με την έλλειψη παράδοσης και υποδομών σε κάποιες χώρες. «Σε χώρες χωρίς παράδοση και υποδομές μπερδεύουν το μπαλέτο με τη σεξουαλικότητα. Είναι πολύ ωραίο να είσαι σε έναν χώρο που υπάρχουν τριάντα κορίτσια. Το θυμάμαι από μικρό παιδί εγώ. Δεν βλέπω τίποτα άσχημο εκεί. Και εγώ άκουγα διάφορα, ότι χορευτής σημαίνει ότι κάνεις στριπτίζ ή ότι είσαι ομοφυλόφιλος», πρόσθεσε, δείχνοντας τη δύναμη της προσωπικής εμπειρίας απέναντι στα κοινωνικά στερεότυπα.
En