Η Δήμητρα Αλεξανδράκη "αδειάζει" τον Δημήτρη Αλεξάνδρου για την Ιωάννα Τούνη: Ωραίο πράγμα να στηρίζεις κάποιον στα stories και να τον "κράζεις" στην παρέα (Εικόνες)
Ο πρώην της Influencer έκανε μια ανάρτησή-στήριξη μετά την απόφαση για το revenge porn
Η Δήμητρα Αλεξανδράκη δεν κρατάει τα λόγια της πίσω και αφήνει αιχμές για την «διπρόσωπη» συμπεριφορά του Δημήτρη Αλεξάνδρου
Η ένταση γύρω από τη σχέση του Δημήτρη Αλεξάνδρου με την Ιωάννα Τούνη φαίνεται πως δεν έχει κοπάσει, ακόμα και μετά τη δικαστική απόφαση για την υπόθεση του revenge porn. Το νέο επεισόδιο ήρθε από την πλευρά της Δήμητρας Αλεξανδράκη, φίλης και υποστηρίκτριας της Ιωάννας, η οποία αποφάσισε να ξεκαθαρίσει τη θέση της δημόσια μέσα από δύο αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Το μήνυμα ήταν σαφές: η διαδικτυακή στήριξη του Δημήτρη Αλεξάνδρου δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και είναι πιθανό να έχει περισσότερο θεατρικό χαρακτήρα παρά ουσιαστική αλληλεγγύη.
Διαβάστε: Δημήτρης Αλεξάνδρου στηρίζει την Ιωάννα Τούνη μετά την απόφαση για το revenge porn - Η κίνηση που συζητήθηκε (Εικόνα)Δημόσια στήριξη ή για το θεαθήναι;
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, όσο ήταν σε σχέση με την Ιωάννα Τούνη, φρόντιζε να βγαίνει σε τηλεοπτικές εκπομπές και να εκφράζει δημόσια τη συμπαράστασή του προς το πρόσωπό της για την υπόθεση του revenge porn βίντεο. Ακόμα και μετά τον χωρισμό τους όμως, όταν η δίκη ξεκίνησε, είχε κάνει ανάρτηση γράφοντας απλά «με την Ιωάννα».Η ίδια η Ιωάννα Τούνη, μέσα από ένα βίντεο που είχε δημοσιεύσει στα social media, είχε ξεκαθαρίσει τότε ότι ουδέποτε ο Δημήτρης την είχε στηρίξει ουσιαστικά:«Δημόσια λοιπόν επίσης, πήρε τα εύσημα ο πρώην σύντροφός μου για το πόσο μου έχει συμπαρασταθεί στο δικαστήριο. Περιττό να πω ότι δεν μου έχει συμπαρασταθεί ποτέ σε κανένα δικαστήριο ο Δημήτρης, ούτε και όταν ήμασταν μαζί, αλλά πόσω μάλλον σήμερα που δεν οφείλει να μου συμπαραστέκεται ο άνθρωπος γιατί δεν έχουμε κάτι. Θεωρώ ότι αν ήθελε να μου συμπαρασταθεί, θα με έπαιρνε ένα τηλέφωνο, θα μου έστελνε ένα μήνυμα να μου πει “είσαι καλά; πως το βιώνεις όλο αυτό; Χρειάζεσαι κάτι από εμένα;” και δεν θα έκανε για το θεαθήναι μια δημόσια ανάρτηση η οποία είχε άλλο σκοπό από τον σκοπό».
Η στήριξη Αλεξάνδρου στην Τούνη μετά τη δίκη και η αντίδραση της Δήμητρας Αλεξανδράκη
Χθες, μετά την ολοκλήρωση της δίκης, κατά την οποία οι δύο κατηγορούμενοι κρίθηκαν ένοχοι για το revenge porn, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δημοσίευσε άρθρο με την απόφαση του δικαστηρίου και φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη συνοδευόμενη από μερικές καρδιές. Ωστόσο, η δήλωση αυτή προκάλεσε την αντίδραση της Δήμητρας Αλεξανδράκη, η οποία θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι η υποστήριξη του πρώην μοντέλου φαίνεται να είναι μόνο για τα μάτια του κόσμου.«Τι εννοείς κι άλλο βίντεο; ΣΟΚ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ», ήταν το μήνυμα που είχε στείλει ο Δημήτρης παλιότερα, το οποίο κράτησε η Δήμητρα και το δημοσίευσε στο Instagram, σχολιάζοντας: «Τι ωραίο πράγμα να “στηρίζεις” κάποιον στα stories και να τον θάβεις στην παρέα. Πλήρης υποστήριξη λέγεται αυτό», προσθέτοντας έναν emoji κλόουν δίπλα.
Η αλήθεια πάντα αποκαλύπτει χαρακτήρες
Σε δεύτερη ανάρτησή της, η Δήμητρα Αλεξανδράκη ολοκλήρωσε την δημόσια τοποθέτησή της με μια καυστική αλλά σοφή παρατήρηση:«Η αλήθεια αργεί, αλλά πάντα ξεγυμνώνει χαρακτήρες».
En