Βίλμα Τσακίρη: "Από παιδί είχα τσαμπουκά, ο κλάδος με αγαπάει… παρόλα τα μπινελίκια" - "Δεν έκανα μεγάλη καριέρα γιατί… ψιλοβαριέμαι" (Βίντεο)
«Πιο πολύ η δουλειά με κυνηγάει παρά εγώ τη δουλειά», παραδέχτηκε
Η Βίλμα Τσακίρη μιλά χωρίς φίλτρα για τον «τσαμπουκά» της, την καριέρα της και τις επιλογές που δεν μετάνιωσε ποτέ
Διαβάστε: Διάρρηξη στο σπίτι της Βίλμας Τσακίρη: Τα έκαναν όλα άνω-κάτω, αλλά έφυγαν με άδεια χέρια
Η αφοπλιστική παραδοχή για την καριέρα της
Με ειλικρίνεια που σπάνια συναντά κανείς, η Βίλμα Τσακίρη εξήγησε γιατί δεν κυνήγησε ποτέ τη μεγάλη επιτυχία, δίνοντας τη δική της οπτική για την πορεία της στον χώρο:«Μεγάλη καριέρα δεν έκανα, όχι γιατί με αδίκησαν, αλλά γιατί ψιλοβαριέμαι. Δεν την κυνήγησα κιόλας. Πιο πολύ η δουλειά με κυνηγάει παρά εγώ τη δουλειά», είπε αρχικά, η γνωστή ηθοποιός.
Μια ιστορία από το παρελθόν που δείχνει τη διαδρομή της
Στη συνέχεια, η ίδια μοιράστηκε μια χαρακτηριστική ιστορία από τα πρώτα της βήματα, αποκαλύπτοντας πώς προέκυψαν κάποιες σημαντικές ευκαιρίες στη ζωή της:«Ας πούμε, ήμουν στις Σπέτσες και ήρθε η Ματίνα Καρά που είναι λίγο πιο κοντή από μένα και μου είπε ότι “ο Τσαρούχης ανεβάζει τις “Τρωάδες” και ψάχνει να βρει μια ψηλή”. Για την Ματίνα δηλαδή εγώ ήμουν ψιλή. Αρχίζει να μου λέει ποιες πήγαν στην οντισιόν, κάτι δίμετρες που δεν άρεσαν. Αποφάσισα να πάω, κράτησε τα παιδιά η πεθερά μου και κατέβηκα στο λιμάνι για να βρω ένα ωραίο ροζ ύφασμα.Έραψα μια φούστα ίσια και έβαλα από πάνω ένα πράγμα σαν χιτώνα, μια ζώνη κεντητή, οπότε ήμουν σαν αρχαία Ελληνίδα».
Το άγχος της σκηνής και η αλήθεια πίσω από το επάγγελμα
Παρά την εμπειρία και τη σιγουριά της, η ηθοποιός παραδέχτηκε πως το άγχος δεν έφυγε ποτέ εντελώς, ειδικά στις πιο κρίσιμες στιγμές:«Δεν μου ‘χει συμβεί ποτέ να ξεχάσω λόγια. Αλλά η πρεμιέρα πάντα μου δημιουργούσε ένα άγχος».
Ο «τσαμπουκάς», η ειλικρίνεια και οι σχέσεις ζωής
Μιλώντας για τον χαρακτήρα της, η Βίλμα Τσακίρη δεν δίστασε να αποκαλύψει πώς η δυναμική της προσωπικότητα επηρέασε τις σχέσεις της, αλλά και πώς η ίδια αντιμετωπίζει τους ανθρώπους γύρω της:«Από παιδί είχα τσαμπουκά. Με βοήθησε, κακό δεν μου έκανε. Σε όσους δεν άρεσε ο τσαμπουκάς, την έκοβα με ελαφρά πηδηματάκια. Χ@στηκα, θα έλεγα…», ανέφερε αρχικά.Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν αρέσει σε όλους να λες τα πράγματα όπως είναι. Είναι αυτό που λένε, προτιμώ ένα ψέμα από μια πικρή αλήθεια. Εντάξει, καμία φορά, ρε Θανάση, το έχω αυτό: να βάζω καθρέφτη στον άλλον. Δεν ξέρω γιατί με πιάνει αυτό, τελευταία προσπαθώ να το κόψω. Εννοώ να βλέπει τον εαυτό του. Οι περισσότεροι δεν θέλουν, πάντα το έκανα…». Κλείνοντας με χιούμορ αλλά και μια δόση τρυφερότητας, η ίδια τόνισε: «Έκανα φιλίες. Πρώτα απ’ όλα είμαι τυχερή, γιατί ο κλάδος μου με αγαπάει πάρα πολύ, παρόλα τα μπινελίκια. Είναι ο χαρακτήρας μου, ρε παιδί μου… Το τι μπινελίκια… Πρέπει να με δεις να μιλάω με τα εγγόνια μου, έχω πέντε εγγόνια».
En