Κατερίνα Παπουτσάκη: Πασχαλινή απόδραση σε νησί με τους γιους της - Χαλάρωση πριν τη μεγάλη επιστροφή (Εικόνες)
Ξέγνοιαστες στιγμές δίπλα στη θάλασσα
Η Κατερίνα Παπουτσάκη περνά το Πάσχα με τους δύο γιους της σε νησί, μοιράζοντας στιγμές χαλάρωσης λίγο πριν τις νέες επαγγελματικές της υποχρεώσεις - Βουτιές, ήλιος και οικογενειακές στιγμές μακριά από την Αθήνα.
Η Κατερίνα Παπουτσάκη επέλεξε τη Μεγάλη Παρασκευή 10/04/2026 να αφήσει πίσω την έντονη καθημερινότητα και να ταξιδέψει μαζί με τους δύο γιους της, Μάξιμο και Κίμωνα, για τις πασχαλινέςτης διακοπές. Μέσα από αναρτήσεις στα social media, η ηθοποιός αποκάλυψε εικόνες γεμάτες ηρεμία και οικογενειακή θαλπωρή, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει τον ακριβή προορισμό της.
Κατερίνα Παπουτσάκη: πασχαλινή απόδραση με άρωμα καλοκαιριού
Η Κατερίνα Παπουτσάκη φαίνεται να απολαμβάνει τις πρώτες ζεστές ημέρες της άνοιξης σε έναν προορισμό που θυμίζει ήδη καλοκαίρι. Αν και δεν αποκάλυψε το σημείο όπου βρίσκεται, όλα δείχνουν πως πρόκειται για κάποιο ελληνικό νησί, με φόντο τη θάλασσα και τον ήλιο. Οι εικόνες που μοιράστηκε αποπνέουν ανεμελιά, με την ίδια να δείχνει πιο χαλαρή και ήρεμη από ποτέ.
Κατερίνα Παπουτσάκη και οι γιοι της: στιγμές οικογενειακής ευτυχίας
Στο πλευρό της βρίσκονται οι δύο γιοι της, με τους οποίους περνά ποιοτικό χρόνο, μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις και έντονους ρυθμούς. Η ηθοποιός μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά τους, με βουτιές στη θάλασσα, παιχνίδι και απλές δραστηριότητες που αποκτούν ιδιαίτερη αξία όταν συνοδεύονται από αγαπημένα πρόσωπα. Η εικόνα που προκύπτει είναι αυτή μιας μητέρας που αφιερώνει χρόνο στα παιδιά της, επιλέγοντας συνειδητά να ζήσει πιο ουσιαστικές στιγμές μαζί τους.
Κατερίνα Παπουτσάκη: το μήνυμα «Καλό Πάσχα» από την παραλία
Σε μία από τις αναρτήσεις της, η Κατερίνα Παπουτσάκη εμφανίζεται να απολαμβάνει τον ήλιο, στέλνοντας παράλληλα τις ευχές της στους διαδικτυακούς της φίλους. Με μια απλή αλλά ζεστή κίνηση, ευχήθηκε «Καλό Πάσχα», μεταφέροντας το γιορτινό κλίμα και τη διάθεση χαλάρωσης που τη συνοδεύει αυτές τις ημέρες.
Κατερίνα Παπουτσάκη: η «ανάσα» πριν την τηλεοπτική επιστροφή
Η περίοδος αυτή λειτουργεί για την ίδια ως ένα απαραίτητο διάλειμμα πριν επιστρέψει σε ένα απαιτητικό επαγγελματικό πρόγραμμα. Την Κυριακή 19 Απριλίου, η Κατερίνα Παπουτσάκη αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο «Your Face Sounds Familiar» στον ANT1, όπου θα συμμετέχει ως κριτής, στο πλευρό του παρουσιαστή Σάκη Ρουβά. Παράλληλα, συνεχίζει τα γυρίσματα της σειράς «Άγιος Έρωτας» στον Alpha, μετά την ολοκλήρωση της θεατρικής παράστασης «Hotel Amour», αποδεικνύοντας ότι η φετινή χρονιά είναι ιδιαίτερα απαιτητική για εκείνη.