Σε μια ιδιαίτερα τρυφερή περίοδο της ζωής του βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός, καθώς περιμένει μαζί με τη σύζυγό του, Αλεξάνδρα Νίκα, τον ερχομό της κόρης τους. Ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε για τα συναισθήματά του στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό», περιγράφοντας μια καθημερινότητα γεμάτη χαρά, προσμονή και οικογενειακή ευτυχία. Όπως ανέφερε, η περίοδος που διανύει είναι από τις πιο ξεχωριστές της ζωής του, με το ενδιαφέρον του να επικεντρώνεται αποκλειστικά στην υγεία και την ομαλή εξέλιξη της εγκυμοσύνης.Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης έγινε πριν από περίπου δύο μήνες από τη σύζυγό του, Αλεξάνδρα Νίκα, και από τότε το ζευγάρι ζει με ανυπομονησία την αναμονή για το νέο μέλος της οικογένειας. Ο τραγουδιστής, σε δηλώσεις του, εμφανίστηκε συγκινημένος αλλά και απόλυτα προσηλωμένος στην οικογένειά του, αποφεύγοντας να δώσει έκταση σε φήμες και σχόλια που έχουν κυκλοφορήσει το τελευταίο διάστημα.

Διαβάστε: 
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός απαντάει στα σενάρια για τη νονά του δεύτερου παιδιού του: "Ακούω fake news να γεννηθεί πρώτα" (Βίντεο)

 Κωνσταντίνος Αργυρός: Η ανυπομονησία για τον ερχομό της κόρης του

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός αρχικά στάθηκε στη χαρά που βιώνει περιμένοντας τη γέννηση της κόρης του, τονίζοντας πως πρόκειται για μια εμπειρία που του αλλάζει τη ζωή και τις προτεραιότητες.Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά:«Όλα είναι τέλεια παιδιά, περνάω πάρα πολύ όμορφες στιγμές, ευχαριστώ πάρα πολύ για την αγάπη σας. Πρώτα ο Θεός να έρθει με το καλό η κόρη μου και θα τα βρούμε όλα. Ανυπομονώ, δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα στον κόσμο. Δεν έχουμε σκεφτεί ακόμη για το όνομα, περιμένουμε πρώτα να πάνε όλα καλά».

Οι συζητήσεις για το όνομα και οι φήμες

Στη συνέχεια, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στις συζητήσεις που έχουν προκύψει γύρω από το όνομα και τους πιθανούς νονούς του παιδιού, ξεκαθαρίζοντας πως η οικογένεια δεν έχει πάρει ακόμη αποφάσεις και πως προτεραιότητα είναι η ομαλή εξέλιξη της εγκυμοσύνης.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός εξήγησε πως επιθυμεί να κρατήσει χαμηλούς τόνους σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή και να αποφύγει την αναπαραγωγή φημών.«Δεν έχουμε σκεφτεί ποιοι θα είναι νονοί. Φτάνει πια με αυτό με την Κίμπερλι Γκιλφόιλ. Αυτό που με νοιάζει εμένα αυτή τη στιγμή, είναι η οικογένειά μου, οι φίλοι μου, αυτό που κάνω, η μουσική μου. Μόνο αυτό με ενδιαφέρει και όλα αυτά που ακούγονται περί πολιτικής και τέτοια, πόσες φορές θα τα πω; Δεν με αφορά κάτι τέτοιο».

Η απόλυτη προτεραιότητα στην οικογένεια

Κλείνοντας τις δηλώσεις του, ο Κωνσταντίνος Αργυρός έδωσε το στίγμα της ψυχολογίας του για αυτή τη φάση της ζωής του, δείχνοντας πως το ενδιαφέρον του είναι στραμμένο αποκλειστικά στην οικογένεια και στο νέο κεφάλαιο που ανοίγει μπροστά του.