Ηλικία, προσωπικές σχέσεις και τηλεοπτικές εντάσεις βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνέντευξης του Απόστολου Γκλέτσου στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ». Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το πώς βιώνει το πέρασμα στα 60 του χρόνια, για τη σχέση με τον εαυτό του και τους ανθρώπους γύρω του, ενώ αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή και το ενδεχόμενο επανασύνδεσης με την Ιζαμπέλα Αρβανίτη. Παράλληλα, σχολίασε τηλεοπτικό περιστατικό που αφορά τον Στράτο Τζώρτζογλου, ασκώντας κριτική στον τρόπο διαχείρισής του στον αέρα και κάνοντας λόγο για όρια στην τηλεοπτική έκθεση.

Απόστολος Γκλέτσος: Η ηλικία των 60 και η αλλαγή στη ζωή

Ο ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για το πώς βλέπει πλέον τη ζωή του και τι αλλάζει με το πέρασμα των χρόνων.«Είμαι 60. Κανείς δεν χαίρεται να γερνάει. Όμως υπάρχουν κάποια αντίδοτα τα οποία απαλύνουν αυτή τη στενοχώρια. Βλέπεις κυρίως τη σχέση σου με τον εαυτό σου να γίνεται καλύτερη και όταν η σχέση σου με τον εαυτό σου γίνεται καλύτερη, αυτομάτως γίνεται και η σχέση σου με τον περίγυρό σου».

Οι σχέσεις και το ενδεχόμενο επανασύνδεσης

Αναφερόμενος στην προσωπική του ζωή, ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε και για το αν μπορεί να υπάρξει επανασύνδεση με την Ιζαμπέλα Αρβανίτη.«Βεβαίως μπορεί να γίνει επανασύνδεση, αλλά θέλει κόπο. Θέλει και από τους δύο ανθρώπους σοβαρότητα και θέλει να το παλέψεις».

Η στάση του στις σχέσεις και η εμπιστοσύνη

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στη ζήλια στις προσωπικές του σχέσεις, τονίζοντας πως η ειλικρίνεια παίζει καθοριστικό ρόλο.«Δεν έχω δεχτεί ζήλια από τις συντρόφους μου λόγω του επαγγέλματός μου, γιατί νομίζω ότι είμαι ειλικρινής και καταλαβαίνουν την ειλικρίνειά μου. Κι εγώ ό,τι λέω το εννοώ».

Το τηλεοπτικό περιστατικό με τον Στράτο Τζώρτζογλου

Κλείνοντας, ο Απόστολος Γκλέτσος σχολίασε έντονα τηλεοπτική στιγμή με τον Στράτος Τζώρτζογλου, εκφράζοντας διαφωνία για τον τρόπο προσέγγισης. «Αυτό είναι αυτοεξευτελισμός της τηλεόρασης. Είναι ένα παιδί πονεμένο. Είναι σε μία κατάσταση που πονάει και πας και του κάνεις αυτό; Ντροπή μας. Όχι σε αυτόν που το κάνει. Σε όλους μας», δήλωσε ο Απόστολος Γκλέτσος.