Eurovision 2026: Το δημόσιο κάλεσμα του Γιώργου Καπουτζίδη για τον Akylas - "Στηρίξτε την Ελλάδα"
Η δημόσια έκκληση του
Ο Γιώργος Καπουτζίδης απηύθυνε δημόσια έκκληση στους Έλληνες της διασποράς να στηρίξουν δυναμικά τον Akylas, λίγες ώρες πριν τη μεγάλη μάχη της ελληνικής συμμετοχής στην Eurovision 2026
Η αντίστροφη μέτρηση για τον Α’ Ημιτελικό της Eurovision 2026 έχει ξεκινήσει και η αγωνία κορυφώνεται για την ελληνική συμμετοχή. Λίγες μόλις ώρες πριν ο Akylas ανέβει στη σκηνή της Βιέννης για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα με το «Ferto», ο Γιώργος Καπουτζίδης απηύθυνε ένα θερμό και ιδιαίτερα συγκινητικό κάλεσμα προς όλους τους Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό, ζητώντας τη στήριξή τους στη μεγάλη βραδιά του διαγωνισμού.Ο γνωστός δημιουργός και σχολιαστής της Eurovision, που βρίσκεται δίπλα στην ελληνική αποστολή, θέλησε μέσα από δημόσιο μήνυμά του να κινητοποιήσει τους Έλληνες της διασποράς, υπογραμμίζοντας πόσο σημαντική μπορεί να αποδειχθεί η ψήφος τους για την πρόκριση της Ελλάδας στον μεγάλο τελικό. Όπως ανέφερε, η συμμετοχή του Akylas έχει ήδη προκαλέσει ενθουσιασμό τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, με την ελληνική αποστολή να ελπίζει σε μια δυναμική παρουσία και στη στήριξη του κοινού από κάθε γωνιά του πλανήτη.
Διαβάστε: Eurovision 2026: "Αυτό που γίνεται με τον Akyla είναι πρωτόγνωρο" λένε Μαρία Κοζάκου & Γιώργος Καπουτζίδης
Το δημόσιο κάλεσμα του Γιώργου Καπουτζίδη για τον Akylas
Ο Γιώργος Καπουτζίδης, δίνοντας το σύνθημα για την αποψινή μάχη του Α’ Ημιτελικού, απευθύνθηκε σε όσους κατοικούν στις χώρες που συμμετέχουν αλλά και σε όσους βρίσκονται στην Ιταλία και τη Γερμανία, οι οποίες έχουν δικαίωμα ψήφου στη συγκεκριμένη βραδιά.Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά:«Απόψε, στις 22:00 ώρα Ελλάδος, (21:00 ώρα Αυστρίας) χρειαζόμαστε τη βοήθεια των Ελλήνων που ζουν στο εξωτερικό. Αν ζείτε σε κάποια από τις χώρες που συμμετέχουν στον πρώτο ημιτελικό, ή στην Ιταλία και τη Γερμανία που επίσης ψηφίζουν απόψε, αυτοί είναι οι αριθμοί που μπορείτε να ψηφίσετε την Ελλάδα».Το μήνυμά του έκανε αμέσως τον γύρο των social media, με πολλούς Έλληνες του εξωτερικού να δηλώνουν ήδη έτοιμοι να στηρίξουν την ελληνική αποστολή και να δώσουν τη δική τους ψήφο στον Akylas.
Ψήφος από όλο τον κόσμο και το μήνυμα ενότητας
Η φετινή Eurovision δίνει τη δυνατότητα ακόμη και σε όσους κατοικούν σε χώρες που δεν συμμετέχουν στον διαγωνισμό να πάρουν μέρος στην παγκόσμια ψηφοφορία, μέσω της επίσημης ηλεκτρονικής πλατφόρμας. Ο Γιώργος Καπουτζίδης εξήγησε αναλυτικά τη διαδικασία, καλώντας όλους να στηρίξουν το ελληνικό τραγούδι.«Επίσης, αν ζείτε σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου, που δεν συμμετέχει στη φετινή Eurovision, μπορείτε κι εσείς να ψηφίσετε! Μπειτε τώρα στο Esc.vote και ακολουθήστε τις εκεί οδηγίες».Κλείνοντας το μήνυμά του με ενθουσιασμό και αισιοδοξία, θέλησε να ευχαριστήσει όσους βρίσκονται στο πλευρό της ελληνικής αποστολής και του Akylas, γράφοντας: «Σας περιμένουμε και σας ευχαριστούμε που είστε στο πλευρό μας! Στο πλευρό του Ακύλα μας! Πάμε όλοι μαζί να το ΦΕΡΟΥΜΕ!»
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
En